U zocht op: tweedehands heftrucks

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Tvh Group

Brabantstraat 15 -8790Waregem

Al meer dan 35 jaar is TVH - Group Thermote & Vanhalst gekend als een firma met een passie voor heftrucks, hoogwerkers en industriële in-plant voertuigen. Voor meer dan 17 000 klanten, in ruim 160 landen, zoekt en biedt TVH de beste oplossing.

Devanmat

Wielsbekestraat 26 -8780Oostrozebeke

Devanmat BVBA hoofdactiviteit is het aan– en verkopen van alle tweedehands machines: minigravers, graafmachines, heftrucks, wielladers, verreikers, tractoren...

Van Den Dorpe Handling Equipment

Westerring 7 -9700Oudenaarde

Van den Dorpe - Material Handling specialiseert zich in verkoop, verhuur, onderhoud en wisselstukken van Heftrucks, transpalettes, reachtrucks, magazijntrucks, zowel nieuw als tweedehands.

B-close

Blokkestraat 10 -8530Harelbeke

B-CLOSE nv is de grootste onafhankelijke Belgische onderneming actief in de verdeling en het onderhoud van A-merkheftrucks.

Wybo Lifting

Gentseweg 632 -8793Waregem

Wilt u uw magazijn of orderpicking optimaal organiseren? Of zoekt u naar een krachtige manier om uw palletten te vervoeren op uw bedrijventerrein? Dan vindt u bij Wybo Lifting een bijzonder uitgebreid assortiment aan elektrische en thermische heftrucks.

Duma Forklifts

Torkonjestraat(mar) 23 -8510Kortrijk

Duma Forklifts verkoopt sinds 1969 over de hele wereld nieuwe en tweedehands vorkheftrucks van diverse topmerken

Vangaever

Kabeljauwstraat 30 -8790Waregem

Vangaever nv is officiële verdeler van alle Bobcat producten (voor West- en Oost-Vlaanderen, Vlaams Brabant en Limburg). Hiernaast kunt u bij ons ook aanbouwdelen voor alle merken en Polaris alle-terrein toestellen vinden.

Krist-renting

Olsenesteenweg -8720Dentergem

Verhuur van allerlei bouwmachines en herstellingen en onderhoudt ter plaatse