U zocht op: type keuken

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Sir Anthony Van Dijck

Oude Koornmarkt 16 -2000Antwerpen

Hedendaagse dagverse keuken Groepen tot 36 personen Zakendiners - Lunchen Chef-kok Marc Paesbrugghe Binnentuin

Mandraki

Kaasrui 13 -2000Antwerpen

Restaurant Mandraki - Home Home | Nieuws | Info | Foto's | Menu | Links | Email Het meest opwindende aan de Griekse keuken zijn de "Meze", heerlijke hapjes die op zichzelf al een maaltijd vormen of als voorgerecht worden gegeten. Griekse gezelligheid

Verso-café

Lange Gasthuisstraat 9-11 -2000Antwerpen

In de loop der jaren is het Verso Café opvallend geëvolueerd en uitgegroeid tot één van de beste lunch- en aperitiefadressen in Antwerpen. De focus van Verso Café lag al van in het begin op een originele, verfijnde keuken in een gezellig kader.

Huis De Colvenier

Sint-antoniusstraat 8 -2000Antwerpen

Restaurants in antwerp belgium huis de colvenie restaurants, restaurants, restaurants en belgique, restaurants in belgium, restaurants in belgië, resto, kolvenier, colvenir, antwerp, restaurants, dinner, reservation, europe, euro, restobe

Nash Andrea

Godefriduskaai 20a -2000Antwerpen

Midnightcoffee

Timmerwerfstraat 1 -2000Antwerpen 1

Bruisend van ideeën en creativiteit met een stevige basis door jarenlange ervaring.

Newchild

Geuzenstraat 16 -2000Antwerpen

Agap Rental Services

Meirbrug 1 -2000Antwerpen

Uw feest organiseert u best zelf!Huur bij ons uw feestmaterialen glaswerk, bestek, porselein, tafels, stoelen, tafellinnen, en zoveel meer!U koopt lekker eten en drinken voor uw genodigden en uw feest is een succes!

Agora

Sint-jansvliet 23 -2000Antwerpen

Balthazar Events

Keizerstraat 62a -2000Antwerpen

Bamlthazar ontwerpt en begeleidt evenementen op maat, zowel voor zakelijke als particuliere klanten. Balthazar staat garant voor unieke en originele evenementen. Ons creatief team probeert zich dan ook steeds heruit te vinden.