U zocht op: veiligheid op het werk

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Fichet Security Solutions Belgium

Leuvensesteenweg 555 -1930Zaventem

Dankzij jarenlange ervaring in de beveiligingswereld, heeft Fichet Security Solutions een ongeëvenaarde expertise op het gebied van veilige opslag van waardevolle goederen, beveiliging van (bedrijfs)terreinen, toegangscontrole en safes.

Tradas

Tervurenlaan 155 -1150Brussel 15

Consultancy- en full service vertaalbureau te Brussel. 25 jaar expertise. Uw gesprekspartner bij uitstek voor al uw projecten, van een dringende vertaling voor uw website tot de lokalisatie van uw technische documentatie in 20 talen.

Vabotec

Starrenhoflaan 33b -2950Kapellen

Vabotec is een onderneming die haar weg in onze huidige industriele maatschappij heeft gemaakt op basis van jarenlange ervaring.Vabotec zal er alles aan doen om in samenwerking met haar klanten honkvaste relaties op te bouwen.

Maximum Image

Damstraat 164 -9180Moerbeke-waas

Maximum Image - uw partner voor bedrijfskleding, promotiekleding, gadgets en relatiegeschenken.

Idewe Externe Dienst Voor Preventie En Bescherming Op Het Werk

Interleuvenlaan 58 -3001Heverlee

De Groep IDEWE wenst bij te dragen tot de fysieke en psychische integriteit van de burger en schade aan diens leef- en werkomgeving te voorkomen.

Sanders Parts - Autel Diagnose Oplossingen

Bosveld 14 -9200Dendermonde

Autel, een divisie van Sanders Parts, is één van de koplopers op het gebied van diagnoseapparatuur en dit met modellen voor particulieren, doe-het-zelvers en professionele garages. U geniet van technische assistentie en basiscursus bij levering.

Mobile Future

Vierhuizenstraat 77 -3012Wilsele

Het leven is te kort om veel tijd te verliezen veroorzaakt door files waardoor u minder tijd kan doorbrengen met de mensen en plaatsen waar u van houdt. en besloten we om een bedrijf op te richten in elektronische steps.

Decolet

Gallifortlei 120 -2100Deurne (antwerpen)

Reeds jaren zijn we gespecialiseerd in zeefdrukwerken op vlakke materialen, alsook één van de pioniers op het gebied van computersnijwerk voor letters en logo’s.

Fosfari

Leuvensesteenweg 136 -3191Hever

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, grafische vormgevers, interieurarchitecten en lichtontwerpers plaatsen we de ruimte in het gepaste licht.

Segaf

Handzamestraat 4 -8610Kortemark

SEGAF levert en plaatst afsluitingen, poorten en automatisatie in gans Vlaanderen en Brussel. Afsluitingen, schuifpoorten, draaipoorten, omheiningen, poorten, poort, draaipoort, draaipoorten, schuifpoort, schuifpoorten ...

Gijsbrechts

Oude Liersebaan 122 -2220Hallaar

Met een zeer compleet assortiment hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team van 40 medewerkers staan we klaar voor particulier, vakman en schrijnwerker.

Verhelle

E3-laan 69 -9800Deinze

Sinds 1938 kunnen professionelen uit sectoren als industrie, bouw, land- en tuinbouw en evenementen bij ons terecht voor degelijke hef- en hijssystemen. Wij bieden ook warmtegeneratoren en bouwdrogers aan.

Buchen Industrial Services

Parc Industriel 8 -4400Flémalle

Buchen Group: het adres voor uw industriële dienstverlening !Kwaliteit, zekerheid, gezondheid en milieubeheer zijn belangrijke kadervoorwaarden voor onze klanten en voor ons.

Ibeve - Regiozetel Heverlee

Interleuvenlaan 56 -3001Heverlee

IBEVE biedt al meer dan 20 jaar expert advies & dienstverlening aan bedrijven, instellingen en architecten op vlak van onder meer asbestonderzoek, milieubeheer, arbeidshygiëne, arbeidsveiligheid, veiligheidscoördinatie en energiebeheer.

Daelman Frans

Kluisdreef 3 -9300Aalst

Gezien arbeidsomstandigheden een steeds grotere rol gaan spelen zijn in het bedrijfsleven, vormen beschermkledij en persoonlijke beschermingsmiddelen daarin vaak een essentieel onderdeel.

Marc Van Ackere & Co

Noorwegenstraat 27 -9940Evergem

Bent u op zoek naar een specialist in het inrichten van magazijnen, werkplaatsen en archieven? Bij Marc Van Ackere & Co bent u aan het juiste adres.

Alter-eco

Binnenstraat 8 -9420Erpe-mere

Reeds meer dan 15 jaar een belangrijke leverancier van een totaalprogramma: veiligheidskasten, gasflessenbergingen, werkplekafzuiging en ventilatie, opvangbakken, alle inkuipingen binnen zowel als buiten, containers, absorptiematerialen ...

Hansgrohe

Internationalelaan 55k -1070Anderlecht

Hansgrohe: leader in douches, keuken- en badkamerkranen die kwaliteit, design en innovatie verenigen. De ideale partner bij de bouw of renovatie van uw keuken en badkamer.

Ansul

Industrialaan 35 -1702Groot-bijgaarden

Ansul is sinds 1947 de expert in brandbeveiliging.Onze diensten bedienen jaarlijks meer dan 40.000 klanten in België.

His Services - Handmatige Industriële Schoonmaak

Corbeillestraat 12 -2235Hulshout

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijf, buiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen.

S2 Consult

C. Fremaultstraat 50 -9810Nazareth

S2 Consult - uw energieprestatiecertificaat partner. Wij maken voor u een kwaliteitsvol EPC attest op tegen een competitieve prijs binnen de afgesproken termijn.S2 Consult - uw consultancy partner voor bedrijfspreventie en welzijn op het werk.

Mensura

ItaliËlei 2 -2000Antwerpen 1

Werknemers in alle veiligheid en gezondheid hun werk laten doen, daarin willen bedrijfsleiders steeds de lat hoger leggen. Een optimale bescherming, een vooruitstrevende en doordachte aanpak van de preventie en een positief aanwezigheidsbeleid

Stuvex International

Heiveldekens 8 -2550Kontich

U wilt uw installatie en arbeiders beschermen tegen stofexplosies en procesbranden? Zoek niet verder! Want de explosie-experts van StuvEx implementeren en onderhouden beveiligingssystemen tegen stofexplosies en brandbeveiliging in de procesindustrie.

All Fire Security

ChaussÉe Du Risquons-tout 536 -7700Moeskroen

All Fire Security biedt tal van diverse diensten zoals inbraakbeveiliging, brandbeveiliging, interventieplannen, nazicht en onderhoud van brandbeveiligingsinstallaties (brandblussers, ...).

Elektro Wouters

Bareelstraat 79 -2580Beerzel

Zoekt u een flexibele elektrospecialist met ervaring? Elektro Wouters bouwt al meer dan veertig jaar aan zijn reputatie. Kwaliteit en service aan een eerlijke prijs: dat zijn onze kernwoorden.

Global Rent Verhuurcenter

Leuvensesteenweg 224 -3190Boortmeerbeek

Zowel professionelen als doe-het-zelvers kunnen bij GLOBAL RENT terechtom kleine en grote machines te huren. Met een verhuurgamma van méér dan 600 verschillende machines en toestellenvindt u beslist wat u nodig hebt.

Maldex

Hooiwege 38 -9940Evergem

Uw sterke partner in Evergem voor poorten.

Algeco Belgium

Schoebroekstraat 34 -3583Paal

Algeco, de marktleider in modulaire bouw, units en containers. Contacteer ons voor meer informatie! Meer dan 65 jaar ervaring. Flexibele oplossingen. Actief in 29 landen.Wereldwijde marktleider.

Safety - Services

Misstraat 91 -2590Berlaar

Safety-services biedt u de totaaloplossing voor industriele veiligheid.

Samoco

Vitshoekstraat 1 -2070Zwijndrecht

Multidisciplinair technisch fullservicebedrijf. We bieden een brede waaier van diensten aan bedrijven die technische bijstand nodig hebben bij de montage, demontage en het onderhoud van fabrieksinstallaties en industriële uitrustingen.

Heli Service Belgium

Gaasbeeksesteenweg 140 -1500Halle

Heli service belgium heli service belgium guarantees you an excellent and efficient service both for maintenance and all helicopter operations. we are also available for consultancy on all matters related to helicopter heli service belgium, hsb, heli...

New Unigraph

Deken De Bolaan 13 -8970Poperinge

New Unigraph is een jong dynamisch bedrijf dat zich profileert in de Grafische Industrie met activiteiten als graveren, kleefetiketten, belettering, freeswerk, full color, spandoeken, werfborden, stempels ...

Samurai At Work

Binnenvaartstraat 43 -2000Antwerpen 1

Samurai at Work helpt jouw bedrijf om een duurzame veiligheidscultuur te creëren. Dat doen we niet op basis van procedures, maar door het verhogen van veiligheidsgedrag en -cultuur

De Maesschalck-goethals

Heiendestraat 82 -9160Lokeren

Drie decennia ervaring in zonwering, rolluiken en poorten van topkwaliteit

Laswerken Kvd

Oudesteenovenweg 29 -2230Ramsel

Al onze stalen binnendeuren zijn ontwikkeld vanuit passie. Wij beschouwen onze stalen deuren als meer dan zomaar een deur. Naast de functionaliteit moeten de deuren er ook mooi uitzien en passen binnen uw interieur.

Jobconnection

Diestsestraat 114 -3000Leuven

Jobconnection beschikt over een geactualiseerdbestand van kandidaat uitzendkrachten zodat snelen precies kan geselecteerd worden.

Ecoloc

Rue Du Travail 9 -1400Nivelles

Ecoloc NV produceert de bekende PVC vloersystemen Lock-Tile® en Multi-Tiles®. Snel & eenvoudig geplaatst, makkelijk in het onderhoud en zeer sterk, kortom: de ultieme bedrijfsvloer en renovatievloer! Kleurrijk of juist rustig, u bepaalt het zelf!

Maxi Cleaning

Lambroekstraat 9 -1930Zaventem

A.B. Maxi Cleaning heeft een stevige reputatie in de regio opgebouwd. Enerzijds dankzij de correcte service bij onze ruimdienst, ontstoppingsdienst en tankservices.

Triotrade

Jan Van Gentstraat 29-31 -2000Antwerpen 1

Triotrade, uw partner voor bedrijfskleding, promotiekleding, horecakleding, gadgets en relatiegeschenken. Wij bieden allerhande textiel en gadgets aan op maat van bedrijven, organisaties, sportclubs, jeugdbewegingen, ..

Rds

Rijweg 91 -3020Herent

RDS staat voor renoveren, decoreren en schilderen.Bij RDS garanderen we kwaliteit, uitgevoerd door een professioneel team dat kan bogen op ruim dertig jaar ervaring.

Transport Vanschoonbeek - Matterne

Industrielaan 3330 -3800Sint-truiden

Transport Vanschoonbeek is een Belgisch familiebedrijf gevestigd in hartje Limburg, Sint-Truiden. Als warme Limburgers staat vertrouwen en respect voor alle betrokken partijen centraal in de organisatie. Specialiteit vervoer losgestorte goederen.

Vertigo Cs

Kronenburgstraat 96-98 -2000Antwerpen 1

Vertigo-CS zorgt voor Content Solutions, al meer dan 20 jaar. Wij realiseren creatieve en efficiënte communicatie. Uw boodschap vertalen wij audiovisueel in krachtige en effectvolle beelden. Of het nu gaat om video, Powerpoint en Flash...

A-alarm En Slotencentrale

Pieter Coeckestraat 1a -9300Aalst

Bij A-alarm en slotencentrale BVBA.vindt U een schat aan informatie omtrent alarmsystemen, beveiliging in het algemeen en alles over sleutels en sloten.

Loxam Nv - Hoofdzetel België

Vilvoordsesteenweg 152 -1120Brussel 12

DE nr. 1 van de professionele VERHUUR met een netwerk in België van 14 agentschappen Rental en 1 agentschap Module (modulaire bureelconstructies) + 1 agentschap Rental Luxemburg. Het Rental VERHUUR park omvat +/- 6000 materiëlen en gereedschappen.

Alratec

Koning Albertstraat 2 -1760Roosdaal

Alratec is dé partner voor al uw buitenschrijnwerk : ramen, deuren en poorten. In aluminium, PVC of hout. Wij leveren maatwerk met een klassieke of eigentijdse vormgeving. Tevens garanderen wij de kwaliteit die u vraagt met respect voor uw budget.

Vander Elst

Oostvaartdijk 42 -1850Grimbergen

VANDER ELST meer dan 25 jaar aanwezig op de markt biedt een compleet aanbod van innovatieve elektrotechnische producten van hoge kwaliteit.Gespecialiseerd in de verdeling van de elektrotechnische apparatuur via een netwerk van groothandelspartners

Epyc For E-learning

Stapelplein 70 -9000Gent

EPYC is een spin-off van de Katholieke Universiteit Leuven en werd opgericht in 2001. Zoveel jaar later kunnen we stellen dat we de nodige expertise en ervaring op het vlak van e-Learning hebben opgebouwd, en perfect weten hoe we ...

Vetex

Leon Bekaertstraat 14 -8770Ingelmunster

VETEX N.V. is expert coater en laminator zowel voor eigen producten als voor loonwerk. Het eigen gamma is voornamelijk gericht op medische toepassingen en naadafdichtende band.

Vision On Safety

Solvynsstraat 45 -2018Antwerpen 7

Wij maken veiligheid zichtbaar op de werkvloer. Daarom hebben we Vision On Safety opgericht, om de stroom van kritische veiligheidsinformatie naar de mensen op de werkvloer te verbeteren met behulp van interactieve communicatie.

Machineland Eyckerman

Kapelsesteenweg 127 -2180Ekeren

Als gespecialiseerde zaak in tuinmachines, kunnen wij u wellicht het ruimste aanbod merken en types aanbieden uit de regio. Waar anders kiest u uit meer dan 32 gekende merken aan gras- en zitmaaiers, haagscharen, hakselaars, trimmers,.. enz.

Miele Professional

Hof Te Bollebeeklaan 9 -1730Asse

De professionele apparaten van Miele zijn speciaal afgestemd op de behoeften van professionals zoals bedrijven, instellingen, hotels, restaurants, slagers, bakkers, kappers, tandartsen...

Electriciteitswerken Piessens

Houtheide 20 -3150Haacht

U kan bij ons terecht voor zowel nieuwe installaties, renovatiewerken als herstellingen en dit tegen de beste tarieven en met een perfecte afwerking. Tevreden klanten zijn voor ons van primordiaal belang

Trouw Nutrition - Nutreco Belgium

Akkerhage 4 -9000Gent

Wij willen zoveel mogelijk dieren goed voeden. We zorgen voor de beste nutritionele oplossingen. Voor alle boerderijdieren en voor de hele keten die voorafgaat aan het voeden. We bieden totaaloplossingen, maar leveren bv. ook alleen additieven.

Delnor

Oude Brugseweg 56 -8460Roksem

delnor.be - Veiligheid op het bouwwerk. Daar werken we samen aan. We maken samen een veiligheidsontwerp op om de verwezenlijking van Uw bouw te garanderen. Veiligheidscoördinator te Oudenburg - België. "Veiligheid op het bouwwerk. Daar werken we same

Machineland Van Der Stock

Grote Baan 138 -9100Sint-niklaas

Machineland is gespecialiseerd in verkoop, service en herstelling van machines voor tuin, park, bos en milieu.

Machineland Lochristi

Ambachtenlaan 17 -9080Lochristi

Machineland

Ara

Bouwelven 4 -2280Grobbendonk

Ara Nv is gespecialiseerd in hoogwaardige transferdruk voor een brede waaier van toepassingen op sport-, werk- en promotionele kledij, en sublimatieprints (bulk).

Spie Belgium

Rue Des Deux Gares 150 -1070Anderlecht

SPIE Benelux levert services en expertise op het gebied van elektrotechniek, werktuigbouwkunde en HVAC-techniek, energie, communicatienetwerken en spoorweginfrastructuur aan industriële, commerciële en institutionele klanten.

Alr Airconditioning

Industrieweg 63 -3583Paal

ALR nv, gespecialiseerd in plaatsing en verkoop van airconditioningsystemen voor personenwagens, heeft reeds meer dan 25 jaar ervaring in deze zeer specifieke branche.

Colenbier Koeltechniek

Doolhofweg 14 -8310Sint-kruis (brugge)

airconditioning installateurs winkelinrichting koeling installateurs diepvriezers installateurs ijswatercentrales installateurs ijswatergroepen installateurs supermarktinrichting klimaatregeling installateurs koeling commercieel

Goormans Metalen Poorten

Broechemsesteenweg 303 -2560Nijlen

Meester in metalen poorten. Metalen poorten van Goormans nv zijn de perfecte mix van openheid en bescherming. Onze oplossingen bewijzen dat doeltreffende beveiliging prima samengaat met een gastvrije uitstraling.

Kopal

Ieperstraat 75a -8610Kortemark

Kopal is gespecialiseerd in metalen afsluitingen van alle maten: van tuinomheiningen tot grote schuifpoorten. Het afrasteringsmateriaal onderscheidt zich door zijn kwaliteit en afwerkingsdetails:

Auto-service

Neringstraat 9 -9700Oudenaarde

Jobitex

Beerzelplein 5 -2580Beerzel

Jobitex is reeds 15 jaar gespecialiseerd in werkkledij voor vele beroepen. Daarnaast bieden wij u ook een ruim assortiment vrijetijdskleding en veiligheidsartikelen.

Paintball Arena

Binnenvaartstraat Zn -3530Houthalen-helchteren

Paintball and laser paintball Het grootste paintballpark in Europa! Uitgerust met het beste materiaal. Het spel paintballDe meeste mensen die voor een eerste keer komen paintballen, denken dat ze gedurende 3 r 4 uur op het veld constant naar ...

Group Jansen

Eikenenweg 58 -3520Zonhoven

U zoekt een partner voor uw nieuwbouwkantoor, winkelinrichting, renovatie of afwerking? Wij bouwen met onze handen en ons hart.

La Glaciere

Ijskelderstraat 38 -1060Sint-gillis (bij-brussel)

Altebra

Hasseltkouter 53 -9500Geraardsbergen

Altebra is specialist op het vlak van ontwerp, prefabricatie, installatie en onderhoud van uiterst betrouwbare sprinklersystemen. Daarnaast staat de onderneming voor doelgericht advies en oplossingen voor onder andere beveiligingssystemen,...

Rivanco

Blarenberglaan A21 -2800Mechelen

Agendas geschenken gadgets relatiegeschenken incentives geschenkcheques promotieartikelen gadgets publicitaire gadgets tombola artikelen notitieboekjes zakboekjes foorartikelen

Bodet

Avenue Pasteur 19 -1300Wavre

Bodet biedt elke onderneming, dienst of overheidsinstantie een specifieke oplossing aan, gaande van de eenvoudige controle van aanwezigheid tot het beheer van Human Resources.

Alfa Equipments

Fouga Magisterlaan 2189 -3800Sint-truiden

Alfa Equipments is uw partner voor het inrichten van uw bedrijfsvoertuig.Dankzij ons modulair systeem wordt uw voertuig optimaal ingericht.Een inrichting van Alfa Equipments bespaart u kosten, tijd en ruimte.

Buchen Industrial Services

Hoogbuul 17 -2250Olen

Buchen Group: het adres voor uw industriële dienstverlening !Kwaliteit, zekerheid, gezondheid en milieubeheer zijn belangrijke kadervoorwaarden voor onze klanten en voor ons.

Laswerken Kvd

Oude Steenovenweg 29 -2230Ramsel

K-metaalwerken is een inox- en metaalbedrijf met een flexibel, jonge en open geest dat je project van A tot Z met zorg afhandelt.

Baard En Co

Baal 36 -3980Tessenderlo

Baard en Co is the most awesome beard shop en dus de online shop voor alles wat te maken heeft met baard en snor. De specialist in mannenverzorging sinds 2019!