U zocht op: veiligheid

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Benolux

Hoogstraatsebaan 79 -2960Brecht

Gml-tech

Vaartstraat 100 -2960Brecht

Uw partner voor hef- en hijstechnieken

Lift Service

Brasschaatbaan 13 -2960Brecht

Lift service is een bedrijf uit Brasschaat gespecialiseerd in het moderniseren restaureren en herstellen van liften. Wij zorgen er ook voor dat je lift aangepast wordt aanhet nieuwe KB, of steken je liftkooi in een nieuw kleedje.

Desk

Vaartlaan 5 -2960Brecht

DESK nv. :: Your mailroompartner :: Sorteersystemen, kantoor- en directiemeubilair, wagen voor intern transport, herbruikbare verzendtassen, zegels en veiligheidssloten, enveloppen in kunststof, safebags, packing list, gripzakjes, papier- en postbeha

Wiese Europe

Smederijstraat 16 -2960Brecht

Wiese Europe, constructeur van de Wiese land- & scheepslaadarmen, klaptrappen, veiligheidskooien en laadplatforms, engineering, constructie en installatie on site. Draaikoppelingen voor verschillende toepassingen. Piginstallaties

Wegrosan

Vaartkant Rechts 27 -2960Brecht

HMVT staat voor Hannover Milieu- en Veiligheidstechniek B.V. Wij realiseren vernieuwende milieutechnische oplossingen op maat voor bodemsanering en grondwatersanering en zuivering van water- en luchtstromen.

Claro Belgium Division Of Dvg Services

Salviadreef 10 -2960Brecht

ClaroBelgium zorgt voor de reiniging van alle glaswerk. We werken voor kleine en grote projecten. Door het gebruik van verschillende middelen kunnen we op alle hoogtes en op alle moeilijk bereikbare plaatsen werken.