U zocht op: veiligheid

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Swipe

Weverslaan 26 -9160Lokeren

Bij Swipe weten we dat het leggen van een bouw en verbouwpuzzel een hele opdracht kan zijn. Bij Swipe Zelfbouw zit je goed voor al jouw residentiële technieken. Zo heb je één betrouwbare partner die jou en jouw project door en door kent.

Jetcar

Spieveldstraat 24 -9160Lokeren

JETCAR Expressdienst heeft meer dan 20 jaar ervaring in de transportwereld. Of het nu gaat om een sneltransport, een distributieronde, of een volledig project op maat, zij hebben steeds de ideale oplossing voor u.

Suys - Bruggeman

Stokkelaar 7 -9160Lokeren

Specialist in vakkundig ontwerp, verkoop en plaatsing van buitenschrijnwerk en poorten in Aluminium, PVC, hout, voor zowel nieuwbouw als renovatie. Suys Bruggeman

Apotheek Eline Gryson

Vrijheidsplein 4 -9160Lokeren

ADRIMAR Uw partner in veiligheid, Veiligheidscoördinatie, EBP, Veiligheidsadvies

P.a.s. - Professional Assistance & Security

Derbystraat 19 -9160Lokeren

P.A.S. bvba. Is een bewakingsonderneming voor uw eigen veiligheid. Bewakingsagenten met jarenlange ervaring die deze willen bundelen om u als klant een zo goed mogelijke service te kunnen bieden en dit waar en wanneer u wenst.

Acroproducts

Spinnerslaan 11 -9160Lokeren

Acroproducts is uw professionele partner voor toelevering van een compleet productenpakket mbt reiniging, onderhoud en renovatie van gebouwen en installaties. Tevens bieden wij U een gespecialiseerd gamma producten op het vlak van bouwchemie, ...

Winlock Systems

Weverslaan 32 -9160Lokeren

Winlock, met hoofdzetel te Lokeren, is reeds meer dan 10 jaar actief in de productie van industriële brandwerende poorten. Brandwerendheid is echter niet de enige eigenschap want elke Winlock poort doet ook dienst als functionele poort

Mariman Thomas

Antwerpse Steenweg 98 -9160Lokeren

G-systems

Rechtstraat 367 -9160Lokeren

De firma Tecclem is reeds actief in de bouwsector sinds het prille begin van de veiligheidsco?rdinatie op tijdelijke en mobiele werkplaatsen.

De Maesschalck-goethals

Heiendestraat 82 -9160Lokeren

Drie decennia ervaring in zonwering, rolluiken en poorten van topkwaliteit

De Roeve Installations

Spieveldstraat 41 -9160Lokeren

De Roeve groepeert vijf divisies die op maat industriële diensten leveren voor de meest uiteenlopende sectoren. Elke divisie is gespecialiseerd in een specifiek domein.

Prio-batt Bv

Vierschaarstraat 31 -9160Lookeren

Striping van prioritaire voertuigen. Reflecterende striping confrom de wetgeving. Battenburg voertuigmarkering klasse 2 & 3. Ziekenwagens, ambulances, NDLZ, pati?ntenvervoer, rolstoelbussen.

Marc Thienpont

Doorslaarstraat 118 -9160Lokeren