U zocht op: ventilatie badkamer

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Thevissen Cv En Sanitair

Siemenslaan 6c -3650Dilsen-stokkem

INSTALLATIE EN VERKOOP VAN SANITAIR, CV, VENTILATIE, ALTERNATIEVE ENERGIE EN BADKAMERINRICHTING

Bastiaens J.

Tongersestraat 80 -3740Bilzen

De wereld van badkamers, verwarming en ventilatie evolueert voortdurend. Bij J.Bastiaens kijken we vooruit en bereiden we de toekomst nu voor! Bij ons vindt u alles onder één dak: van sanitair tot verwarming, van badkamer tot ventilatie

Vasco

Kruishoefstraat 50 -3650Dilsen-stokkem

U kent VASCO wellicht als marktleider in badkamerradiatoren en topproducent van designradiatoren in Europa. Maar daar blijft het niet bij. Zo hebben we inmiddels 30 jaar ervaring opgebouwd op vlak van vloerverwarming. Sinds 3 jaar zijn we ...

P. Martens

Maastrichtersteenweg 32 -3680Maaseik

Iedere bouwer/verbouwer kan bij ons terecht voor de meest vernieuwde verwarmingstechnieken en voor alle badkamerinrichtingen.

Dirkx Leo

Roelerweg 22 -3690Zutendaal

Sleurs En Vangompel

Kaulillerweg 39 -3950Bocholt

Van de afbraak tot afwerking, van A tot Z. Wij nemen je te renoveren ruimte onder handen en dit in een zo strak mogelijke timing.

Lambrechts

Taunusweg 8 -3600Genk

Al meer dan zestig jaar is Lambrechts een toonaangevende groothandel in ‘water’ en ‘warmte’. Het familiebedrijf behoort tot de top vijf in de verwarmings- en sanitaire sector. Lambrechts telt 190 medewerkers en realiseert een omzet van 80 miljoen euro.

Hamster Cleaning

Nieuwpoortlaan 17 -3600Genk

Hamster Cleaning reinigt en inspecteert luchtkanalen op professionele wijze. Dagelijks worden projecten uitgevoerd in verscheidene sectoren en (kantoor)omgevingen, zoals openbare gebouwen, kmo’s en multinationals, zorginstellingen, sporthallen, enz..