U zocht op: ventilatie technieken

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Daikin Ac

Avenue Franklin 1b -1300Wavre

Daikin is pionier in de ontwikkeling van innovatieve en energievriendelijke klimaatbeheersystemen en warmtepompen. Op maat van elke behoefte biedt Daikin oplossingen voor residentiële, commerciële en industriële toepassingen.

Nederman

Bergensesteenweg 181 -1600Sint-pieters-leeuw

Nederman is een toonaangevende leverancier van producten, systemen en diensten in de sector van milieuvriendelijke technologieën. Wij zijn gespecialiseerd in industriële luchtfiltratie en recyclage-oplossingen.

Pluimers Isolatie Belgie

G. Demeurslaan 112 -1654Beersel

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer België.

Itho Daalderop Belgium

Brusselsesteenweg 498 -1731Zellik

Itho Daalderop Belgium is een dochteronderneming van Itho Daalderop, een Nederlandse ontwikkelaar en producent van de producten en totaalsystemen op het gebied van duurzame verwarmings-, warm water-, ventilatie- en regeltechniek oplossingen.

Trox Belgium

Paapsemlaan 18g -1070Anderlecht

Klantgerichte diensten maken integraal deel uit van de succesvolle ventilatie en airconditioning oplossingen. Onze diensten verbeteren significant de kosten doeltreffendheid van iedere eigendom gedurende zijn bestaan.

Engie Cofely

Koning Albert Ii-laan 30 -1000Brussel 1

Cofely Services geldt vandaag als marktleider in energiebeheer, langetermijntechnischbeheer en facility management in België. Zo ontwikkelt en implementeert de onderneming innovatieve en duurzame oplossingen voor de industrie, infrastructuur- en...

Spie Belgium

Rue Des Deux Gares 150 -1070Anderlecht

SPIE Benelux levert services en expertise op het gebied van elektrotechniek, werktuigbouwkunde en HVAC-techniek, energie, communicatienetwerken en spoorweginfrastructuur aan industriële, commerciële en institutionele klanten.

Veolia Nv-sa

Poincarélaan 78-79 -1060Sint-gillis (bij-brussel)

Dalkia België verzekert alle nodige comfort en veiligheid door het beheer van uw non-core activiteiten, en een gegarandeerde toelevering van nutsvoorzieningen en fluïdum.