U zocht op: ventilatie technieken

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Lieven Deneckere

Oudenaardsestwg 108 -8500Kortrijk

Als specialist in verwarming en sanitair profileren wij ons zowel op de particuliere, industriële als openbare markt. Koeling voor grote projecten en particuliere installaties, klimatisatie van vergaderzalen tot productiehallen. Airconditioning

Callens

Industrielaan 21 -8790Waregem

Callens NV is een Belgisch industrieel installatie- en constructiebedrijf dat de verkoop, verhuur, installatie, en een 24/24h, 7/7d service verzekert van stoom- en TO ketels, zowel nieuw als gereviseerd.

Callens

Industrielaan 21 -8790Waregem

Callens is een Belgisch familiebedrijf opgericht in 1966. In ruim een halve eeuw zijn ze uitgegroeid tot een van A tot Z partner in warmte- en luchttechnieken voor de procesindustrie.

Groothandel Elektro Bossuyt

Kortrijksestraat 153 -8520Kuurne

Elektro Bossuyt te Kuurne is uw groothandel in Elektro. Van industriële verlichting tot domotica, automatisatie en videofonie. Installateurs vinden alle onderdelen bij ons.

Celsior

Doornikserijksweg 1 A -8510Bellegem

Onder leiding van een enthousiaste nieuwe directie heeft Celsior de capaciteit om zowel voor nieuwbouw als renovatie een compleet voorstel te maken voor klimatisatie, ventilatie, verwarming en sanitair, niet enkel voor de particulier maar ook voor...

Rs Sanitechnics

Sint-ursmarsstraat 3 -9660Brakel

RS Sanitechnics uit Brakel is een betrouwbaar en kwalitatief installatiebedrijf waar u op kunt vertrouwen. Meer dan 25 jaar ervaring in de installatie en onderhoud van centrale verwarmingen, zonneboilers, sanitair en ventilatiesystemen.

J.c. Techniek

Vichtsesteenweg 35a -8570Anzegem

Door onze ervaring in de luchtbehandeling op industrieel vlak, toe te passen op de luchtbehandeling en ventilatie in de residentiële sector zijn we een bedrijf geworden die van lucht verplaatsen zijn passie gemaakt heeft.