U zocht op: ventilatie warmtepomp

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Airquality Group

A. Stocletlaan 206 -2570Duffel

Airquality is reeds meer dan twintig jaar uw professionele partner in airconditioning, warmtepompen,ventilatie en koeling. 24 uur service, eigen studie-en plaatsingsdienst. Daikin superdealer, ruime toonzaal te Duffel.

Bondec

Fortbaan 72 -2160Wommelgem

Bondec verzorgt het volledig onderhoud,installeert nieuwe stookolie-en gasinstallaties, centrale verwarming en airconditioning. Bondec is ook uw partner voor ventilatie in woningen, industriële verwarming en conditionering.

Air Systems

Moederhoefstraat 242 -2547Lint

Air Systems is een installatiebedrijf gespecialiseerd in alle HVAC toepassingen. Onze mensen zijn op de hoogte van de nieuwste technologieën. Begrippen zoals ; warmtepompen, inverter, balansventilatie en warmterecuperatie zijn...

Vaerewyck

Callaertstraat 17 -9100Sint-niklaas

Wij verzorgen voor u de plaatsing van uw nieuwe systeem, hetzij warmtepomp, vloerverwarming airconditioning (verwarmen en koelen), zwembad verwarming. Ook voor het onderhoud van uw nieuwe of bestaande installatie kan u rekenen op onze perfecte service.

Thermad - Brink

Congobootstraat 12 -2660Antwerpen

Thermad is leverancier van energiezuinige ventilatietechnieken en totaaloplossing voor de verwarming, koeling, ventilatie en warmwatervoorzieningen van uw huis of onderneming.

Milieu En Koeltechniek

Jules Moretuslei 189 -2610Antwerpen

Milieu & Koeltechniek is een jong en dynamisch bedrijf .Wij bieden u zowel studie, installatie, onderhoud en service van koel-en vriesinstallaties, airconditioning, ventilatie en extracties.Ons bedrijf bestaat uit een team van ervaren en gemot

Eti Partner

Griffier Schobbenslaan 2 -2140Borgerhout (antwerpen)

HVAC technieken, warmtepompen, airconditioning, klimatisatie, ventilatie, sanitair, verwarming

Antec

Boterhamvaartweg 2 -2030Antwerpen 3

Antec is opgebouwd uit een afdeling voor generatorsets en dieselmotoren en een afdeling voor pompen en speciale ontwikkelingen.De generatorset afdeling is ontwikkeld voor dienstverlening voor zowel standaard als net-nood systemen.

Klimathome

Eugeen Meeusstraat 112 -2170Antwerpen

Klimathome wil d? referentie zijn binnen Vlaanderen en Nederland inzake luchtverwarming. Qua marktsegmenten wordt de nadruk gelegd op de residenti?le en commerci?le toepassingen (loften, winkels, woning of kantoor).

Eti Vandenven

Griffier Schobbenslaan 2 -2140Borgerhout (antwerpen)

Industriële automatisering, Havenuitrustingen, Petrochemische uitrustingen, Transport automatisatie, Utiliteitsgebouwen, Bordenbouw, Lage stroom cabines...

Madocke

Margrietstraat(md) 6a -9170Sint-gillis-waas

Airconditioning met hoogcomfort voor een aangenaamklimaat en dit voor zowelkantoor, winkel en industriealsook bij u thuis

Cool It

Moerstraat 55 -2970īs Gravenwezel

Ons COOL IT service- en onderhoudsteam staat alle dagen voor u klaar. Wij zijn uitgerust met de allernieuwstre computergestuurde diagnosetechnieken om efficiënt problemen op te lossen. Bij sommige installaties is het zelfs mogelijk om...

Inter Clima

Blikstraat 4 -2110Wijnegem

Inter Clima nv uit Wilrijk (Antwerpen) is een vakkundige plaatser en hersteller van airco-installaties. Ons bedrijf heeft reeds jarenlang ervaring op het gebied van luchtbehandeling en airconditioning. Wij zijn verdeler van Sanyo, Daikin, enz.

Geja Koeltechniek

Passtraat 258 -9100Sint-niklaas

Geja is al 20 jaar gespecialiseerd in warmtepompen, koeling en airco.

Bondec

Fortbaan 72 -2160Wommelgem

Bondec, uw partner installateur voor industriele HVAC oplossingen.

Frost Koeltechniek

Herentalsebaan 406 -2160Wommelgem

Bij Frost Koeltechniek bieden we deskundige diensten op het gebied van professionele installatie, onderhoud en verkoop van hoogwaardige airco`s, ventilatiesystemen, warmtepompen en koelingsystemen.