U zocht op: ventilatie warmtepomp

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Bondec

Fortbaan 72 -2160Wommelgem

Bondec verzorgt het volledig onderhoud,installeert nieuwe stookolie-en gasinstallaties, centrale verwarming en airconditioning. Bondec is ook uw partner voor ventilatie in woningen, industriële verwarming en conditionering.

Maes Industries

Hemeldonk 1 -2200Herentals

Maes warmte en koeltechniek is uw specialist in airconditioning en warmtepompen. Wij zorgen voor levering, installatie en professionele afwerking. Ook kan u bij ons terecht voor zelfbouwpakketten voor verwarming, ventilatiesystemen, enz

Eti Partner

Griffier Schobbenslaan 2 -2140Borgerhout (antwerpen)

HVAC technieken, warmtepompen, airconditioning, klimatisatie, ventilatie, sanitair, verwarming

Heating Control

Wochterberg(hrt) 47 -2200Herentals

Op het gebied van centrale verwarming installatie is er veel mogelijk. Heating Control biedt U een brede waaier aan en geeft raad doorheen het ganse project.

Daikin Ac

Welvaartstraat 14-1 -2200Herentals

Daikin is pionier in de ontwikkeling van innovatieve en energievriendelijke klimaatbeheersystemen en warmtepompen. Op maat van elke behoefte biedt Daikin oplossingen voor residentiële, commerciële en industriële toepassingen.

Klimathome

Eugeen Meeusstraat 112 -2170Antwerpen

Klimathome wil d? referentie zijn binnen Vlaanderen en Nederland inzake luchtverwarming. Qua marktsegmenten wordt de nadruk gelegd op de residenti?le en commerci?le toepassingen (loften, winkels, woning of kantoor).

Eti Vandenven

Griffier Schobbenslaan 2 -2140Borgerhout (antwerpen)

Industriële automatisering, Havenuitrustingen, Petrochemische uitrustingen, Transport automatisatie, Utiliteitsgebouwen, Bordenbouw, Lage stroom cabines...

Cool It

Moerstraat 55 -2970īs Gravenwezel

Ons COOL IT service- en onderhoudsteam staat alle dagen voor u klaar. Wij zijn uitgerust met de allernieuwstre computergestuurde diagnosetechnieken om efficiënt problemen op te lossen. Bij sommige installaties is het zelfs mogelijk om...

Inter Clima

Blikstraat 4 -2110Wijnegem

Inter Clima nv uit Wilrijk (Antwerpen) is een vakkundige plaatser en hersteller van airco-installaties. Ons bedrijf heeft reeds jarenlang ervaring op het gebied van luchtbehandeling en airconditioning. Wij zijn verdeler van Sanyo, Daikin, enz.

Bondec

Fortbaan 72 -2160Wommelgem

Bondec, uw partner installateur voor industriele HVAC oplossingen.

Frost Koeltechniek

Herentalsebaan 406 -2160Wommelgem

Bij Frost Koeltechniek bieden we deskundige diensten op het gebied van professionele installatie, onderhoud en verkoop van hoogwaardige airco`s, ventilatiesystemen, warmtepompen en koelingsystemen.

Bns Technics

Gagelstraat 12 -2200Noorderwijk

Wij zijn een jong, dynamisch bedrijf, gelegen in het hart van de Kempen, dat gespecialiseerd is in het leveren en plaatsen van airconditioning, warmtepompen en ventilatie

Air-eco

Sint-jozefstraat 15 -2350Vosselaar

AIR-ECO ZOMERPROMO: Deze zomer uw eigen DAIKIN AIRCO geleverd en geplaatst reeds vanaf ? 950,- excl .btw

Aventi

Biezenstraat 30 -2340Beerse

Aventi biedt u als erkend installatiebedrijf een totaalservice in HVAC kortweg airco, verwarming, ventilatie en luchtbehandeling in zowel de industriële, commerciële als particuliere sector.