U zocht op: ventilatie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Lauryssen Service

D´hoef 3 -2960Brecht

Wij zijn een familiebedrijf gespecialiseerd in sanitaire werken, centrale verwarming, ventilatie en dakwerken. De laatste jaren hebben wij onze kennis over hernieuwbare energie verder uitgebreid en specialiseerden ons eveneens in badkamerrenovaties.

Lauryssen Service

D´hoef 3 -2960Brecht

Welkom bij Lauryssen. Door onze jarenlange ervaring en continu streven naar kwaliteit zijn wij uitgegroeid tot een referentie op de particuliere en professionele markt voor sanitaire werken, centrale verwarming, ventilatie en dakwerken.

Sv Technics

Hoogstraatsebaan 67b -2960Brecht

SV Technics bvba uw installateur voor: sanitair - verwarming - zonneboiler - warmtepompventilatie - onderhoud - herstelling na verkoop.Wij zijn gespecialiseerd in warmtepomptechnieken voor nieuwbouw en renovatie.

Jos Lauryssen

D'hoef 3 -2960Brecht

Welkom bij Lauryssen. Door onze jarenlange ervaring en continu streven naar kwaliteit zijn wij uitgegroeid tot een referentie op de particuliere en professionele markt voor sanitaire werken, centrale verwarming, ventilatie en dakwerken.

Jvd Warmtepomptechnieken

Oostmalsebaan 5 -2960Brecht

Verwarmen en koelen met een zelfdewarmtepompen.Altijd warm water beschikbaarJVD Warmtepomptechnieken biedt u eentotaalpakket aan van A tot Z, zodat U er zeker van kan zijn dat de 3 belangrijkste elementen goed op elkaar zijn afgestemd.

Fort Elektro

Korte Nieuwstraat 14 -2960Brecht

Jeroen Vrints

Ringlaan 14 A -2960Brecht

De bewuste keuze om met een team van 8 ervaren medewerkers te werken zorgt ervoor dat wij steeds dezelfde mensen naar de werf kunnen sturen die het project vanaf begin tot afwerking kennen.

Kim Joosen

Eyndovensteenweg 72 -2960Brecht

Eproject

Veldstraat 63 -2960Brecht

Alain Daniels

Houtstraat 12 -2960Brecht

sanitair , verwarming , dakwerken

Vero

Groot Veerle 31 -2960Brecht

Abo - Eleco

Ondernemerslaan 4 -2960Brecht

Elektriciteit, verwarming of stromend drinkbaar water, ABo-EleCo voorziet uw behoeften.

Ronny Sterkens

Cambeenbos Laan C 24 -2960Brecht

Sanitaire installaties, Centrale verwarming, Complete badkamer renovatie Condensatie ketelsoverig loodgieterswerk

All Cool Systems

Vaartkant Links 45a -2960Brecht

Koeltechnieker Van Aeken biedt U een efficiënte oplossing voor elk koelprobleem.Wij bieden u ook onderhoudscontracten op maat aan.

Service Plus

Kraaienhorst 11 -2960Brecht

Onze firma werd opgericht in 1987 door Paul Van Rompaey, erkend gas- en mazoutinstallateur

Eml Elektro

Vaartstraat 80 -2960Brecht

Een belangrijk punt in de hedendaagse maatschappij is een snel vernieuwende technologie, hiervoor volgen wij op regelmatige basis opleidingen welke ons in staat stellen om onze installaties steeds op het hoogste niveau te houden.

Sbs-technics

Kerkhovenakker Laan A 51 -2960Brecht

Eco Technics Invest

Veldstraat 63 -2960Brecht

Eco Technics staat voor ecologie en techniek. Net als u zijn wij begaan met het milieu. Door onze jarenlange ervaring in de plaatsing van fotovoltaïsche panelen zijn wij specialisten in in zonne-energie. Ons team van eigen monteurs zorgt voor ...

Jan Vriends

Schotensteenweg 7 -2960Brecht

Cbo Elektro

Pierrelaan 34 -2960Brecht

Onze oorspronkelijke activiteiten waren elektriciteitswerken in nieuwbouw, renovaties en bedrijfsgebouwen.Maar door de jaren heen heeft onze vakkennis zich uitgebreid naar andere takken van onze industrie zoals: domotica, verlichting,...

Agrotel Benelux

Hoogstraatsebaan 101 -2960Brecht

Algemene Onderneming Keysers Vital

Schotensteenweg 37 -2960Brecht

Keysers Vital, Algemene onderneming Keysers Vital, Algemene onderneming Keysers Vital, Algemene onderneming, aanleg van zwembaden, openbare werken, klinkers, grondwerken, industriële werken, waterzuivering, pijpleidingen, schakelkasten, pompen, leidi

Eric Peeters & Cā°

Schotensteenweg 120 -2960Brecht

Algemene bouw van residentiële gebouwen.