U zocht op: ventilatie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Vasco

Kruishoefstraat 50 -3650Dilsen-stokkem

U kent VASCO wellicht als marktleider in badkamerradiatoren en topproducent van designradiatoren in Europa. Maar daar blijft het niet bij. Zo hebben we inmiddels 30 jaar ervaring opgebouwd op vlak van vloerverwarming. Sinds 3 jaar zijn we ...

Airtech Ventilatie

Boslaan 31 -3650Lankklaar

Ons bedrijf staat in voor plaatsen van airco-systemen , brandwerende omkasting , isolatie en het plaatsen van eenvoudige ventilatiekanalen.

Thevissen Cv En Sanitair

Siemenslaan 6c -3650Dilsen-stokkem

INSTALLATIE EN VERKOOP VAN SANITAIR, CV, VENTILATIE, ALTERNATIEVE ENERGIE EN BADKAMERINRICHTING

Jowe

Rijksweg 626 -3650Dilsen-stokkem

Jowe bvba uit Dilsen-Stokkem is een KMO die watergevoede stralingspanelen voor plafondverwarming en/of plafondkoeling fabriceert. Jowe stralingspanelen hebben de hoogste warmte-afgifte, conform de strenge Europese norm EN 14037.

Climatrix

Boslaan 63 -3650Dilsen-stokkem

Climatrix staat voor een innovatief concept, ontwikkeld met de steun van het IWT (Agentschap voor Innovatie door Wetenschap en Technologie), waarmee het perfecte binnenklimaat wordt verkregen. De combinatie van verwarmen én koelen via de vloer.

A.s.g. Technics

Slakkenstraat 34 -3650Dilsen-stokkem

Wij sluiten uw huis aan het netwerk van nutsvoorzieningen aan.Zonder zorgen voor u!Uw tevredenheid is onze belangrijkste zorg en hiervoor staan wij garant.

Algemene Bouwonderneming Scheepers

Breemstraat 29 -3650Dilsen-stokkem

Aanleg sportveldensporthallen realisatie sportparkenaccomodaties verkoop clubbenodigdheden

Rml Verwarming & Sanitair

Oude Baan 43 -3650Dilsen-stokkem

Op zoek naar een loodgieter in regio Dilsen-Stokkem Dan zit u goed bij RML Verwarming, loodgieter met meer dan 10 jaar ervaring in het vak!

Van Loock Luc

Brammertstraatje 13 -3650Dilsen-stokkem

Dwj Products

Siemenslaan 6 C -3650Dilsen-stokkem

Sedert de oprichting in 2005 is de groep DWJ uitgegroeid tot een dynamische B2B referentie in de Benelux op het vlak van professionele luchtbehandeling.

Cks

Heulentakstraat 14 -3650Dilsen-stokkem

CKS is actief in de brede sector van elektrische installaties.Zowel algemene elektrische installaties, bordenbouw, automatisering en procestechniek, middenspanning en groene stroomkoppelingenbehoren tot de activiteiten.

G.w.k.

Kantonsweg 120 -3650Dilsen-stokkem

Kiezen voor G.W.K. biedt u zekerheid over een correcte en stipte dienstverlening, met respect voor de wensen van de klant. Goede service dragen wij hoog in het vaandel. Flexibiliteit en knowhow zijn dan ook onze sterkste troeven.

Concept Building & Services

Siemenslaan 12 -3650Dilsen-stokkem

Zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten verzorgen wij volledig naar uw wens.

Algemene Electriciteitswerken Karel Kalders

Teutelbergstraat 34 -3650Dilsen-stokkem

Airco voor uw winkel of energie besparen in uw zaak? AEW Kalders is van alle markten thuis en is hét aanspreekpunt voor al uw elektrische behoeftes.