U zocht op: ventilatie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Renson Ventilation

Maalbeekstraat 10 -8790Waregem

Een gezond binnenklimaat creëren is al van in het prille begin de missie van dit Belgische familiebedrijf.Zij willen met uitgekiende ventilatie, zonwering en/of outdoor oplossingen een comfortabele en gezonde leef- en werkomgeving creëren.

Callens

Industrielaan 21 -8790Waregem

Callens is een Belgisch familiebedrijf opgericht in 1966. In ruim een halve eeuw zijn ze uitgegroeid tot een van A tot Z partner in warmte- en luchttechnieken voor de procesindustrie.

Callens

Industrielaan 21 -8790Waregem

Callens NV is een Belgisch industrieel installatie- en constructiebedrijf dat de verkoop, verhuur, installatie, en een 24/24h, 7/7d service verzekert van stoom- en TO ketels, zowel nieuw als gereviseerd.

Madelec

Kalkhoevestraat 52 -8790Waregem

Zoekt u een expert op het vlak van verwarming, elektriciteit, domotica, koeling, ventilatie, sanitair, klimatisatie en alarm? Madelec combineert al 40 jaar kennis, precisie en klantentevredenheid. U vindt alles onder een dak: vaklui, maatoplossingen

Cebeo

Eugene Bekaertlaan 63 -8790Waregem

Cebeo is als groothandel in alle elektrisch materiaal de schakel tussen de fabrikant en de professionele elektro-installateur en de industrie. Cebeo biedt u producten en technische oplossingen voor de woningbouw, niet-woningbouw en de industrie.

Sani-fire

Hoogmolenstraat 108 -8790Waregem

De Baere Groep

Deerlijkseweg 137 -8790Waregem

Warco

Desselgemseweg 52 -8790Waregem

Gladeco

Vlierstraat 9 -8790Waregem

ActioŽnovo

Kalkhoevestraat 1 -8790Waregem

Bent u op zoek naar betrouwbare automatisatie van een industrieel proces dat bovendien een volledig overzicht en buitengewone controle- en analysemogelijkheden geeft? Actio`Novo biedt d? oplossing en levert elektrische en elektronische technieken .

Chauffage Nellen

Henri Lebbestraat 17 -8790Waregem

Chauffage Nellen | Home H.Lebbestraat 17 8790 Waregem Welkom INSTALLATIE & ONDERHOUD C.V.-INSTALLATIES INSTALLATIE & HERSTELLING SANITAIR MAZOUT - GAS - ALTERNATIEVE ENERGIE VLOERVERWARMING KLIMATISATIE (warme lucht/airco) SPECIALISATIE : MERK VIESSM

Mutec

Eugene Bekaertlaan 55 -8790Waregem

MUTEC legt zich toe op het isoleren en afdichten van industriele platte daken, zowel bij renovatie- als nieuwbouwprojecten.

Filclair Serren Industry

Textielstraat 16 -8790Waregem

Een Filclair serre is de som van ervaring, praktijk en technisch vernuft.

Bekaert Building Company

Eugène Bekaertlaan 51 -8790Waregem

Grote diversiteit in zowel algemene bouwwerken, totale afwerkingsprojecten als in pvc ramen en deuren.

Electriciteitswerken Decaigny Freddy

Flanders-fieldweg 36 -8790Waregem

EDF Elekriciteitswerken werd opgericht in 1975 als een eenmanszaak actief in alarminstallaties. Sindsdien groeide het bedrijf uit tot een nv die elektriciteitswerken ontwerpt en uitvoert voor de openbare, de dienstverlenende en de industriële sector.

Dedeyne Construct

Henri Lebbestraat 111 -8790Waregem

Enfinity

Henri Lebbestraat 188 -8790Waregem

Enfinity is gespecialiseerd in zonne- en windenergie en richt zich tot de bedrijfsmarkt zowel via een koop- als via een huurformule. De verkoop naar particulieren toe verloopt via een netwerk van erkende dealers. Enfinity heeft een rijke ervaring...