U zocht op: ventilatiesysteem

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Zehnder Group Belgium

Blarenberglaan 3 C -2800Mechelen

Zehnder Group is een van de belangrijkste internationale leveranciers van decoratieve radiatoren, ventilatiesystemen, luchtbehandelingsinstallaties en koelsystemen.

Air Cool Yannick

Holmlei 21 -2800Mechelen

Verwarmen en koelen. Airconditioning, pelletkachels en vloerverwarming voor een maximum comfort. Ook in ons assortiment: klimaatregeling, koel- & vriesinstallaties, warmtepompen en zwembadverwarming. Verkoop, installatie en herstellingen.

Colt International

Zandvoortstraat 5 -2800Mechelen

Wij ontwerpen, bouwen, installeren en onderhouden energiezuinige klimaatinstallaties, RWA en brandveiligheidssystemen en buitenzonwering. Zo dragen we bij aan een gezonde, veilige en duurzame werk- en leefomgeving.

Biddle

Battelsesteenweg 455 B -2800Mechelen

Als internationale producent en leverancier van luchtgordijnen, luchtverwarmers, cassette units en ventilatorconvectoren biedt Biddle u hoogwaardig klimaatapparatuur en advies op maat. Kwaliteit, kennis en betrouwbaarheid staan bij ons op nummer één.

Bvba Van Immerseel

Lakenmakersstraat 106 -2800Mechelen

Van Immerseel is uw ervaren specialist in centrale verwarming, sanitair, elektriciteit en ventilatie. U kan bij ons terecht voor uw nieuwbouwproject, renovaties, onderhoud en herstellingen.

Ducoffre Eddy Algemene Elektriciteitswerken

Hoviusstraat 6 -2800Mechelen

Eddy Ducoffre bvba uit Mechelen levert volledige elektrische installaties op maat, waarbij wij garant staan voor een correcte prijs-kwaliteitsverhouding. Bovendien zoeken we ook telkens naar energiebesparende elementen.