U zocht op: ventilatoren

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Cheyns

Zwingelaarsstraat 7 -8500Kortrijk

Als één van de belangrijkste elektrotechnische groothandels in de Belgische markt biedt Cheyns een uiterst omvangrijk assortiment op vlak van elektro-technische producten voor de elektro-professional.

W.v.d. - Bedrijvengroep

Edewallestraat 96 -8610Kortemark

Vermeersch-Deconinck is sinds de jaren 90 een overkoepelende groep die bestaat uit 4 winkels op maat van jou: Vermeersch Services, Keukens Vermeersch en Verthus. Duidelijk afgelijnd en elk met een uniek aanbod en eigen expertise.

Trendy Home

Rederijkersstraat 13 -8560Wevelgem

Almeco

Royennestraat 51 -7700Mouscron

Almeco wil zijn klanten de meest geschikte oplossing aanbieden voor het behandelen en transporteren van vloeistoffen en gassen.Machinebouwers, installateurs, studiebureaus en eindgebruikers uit de meest uiteenlopende industrie

Ventilair Group International

Pieter Verhaeghestraat 8 -8520Kuurne

Ventilair Group bestaat sinds 2004 als importeur/distributeur. Anno 2013 is de groep marktleider in residentiële ventilatie in D systemen met warmte-recuperatie en stijgt bovendien ook het markt-aandeel in industriële ventilatie.

Ventilair

Pieter Verhaeghestraat 8 -8520Kuurne

Exclusief Belgisch importeur van Vent-Axia, marktleider in warmteterugwinning.Distributeur van hoogkwalitatieve ventilatoren, toebehoren en rookgasafvoer (CLV).Verkoop, advies & opleiding aan de professionele gebruiker:installateurs & verdelers

Typhoon Industriele Ventilatie

Grote Heerweg 67 -8791Waregem

Al meer dan 60 jaar bieden we onze klanten - zowel internationale kleppers als industriële kmo’s - systemen voor industriële ontstoffing en pneumatisch transport op basis van luchttechniek.

Vanhoutte Industrial

Stationsstraat 40 -8740Pittem

Gegroeid uit de firma Vanhoutte-Heyndrickx, is deze dynamische firma sedert begin de jaren `80 uitgegroeid tot 1 der belangrijkste leveranciers in industriële reinigingstoestellen, industriële verwarming, tuin en park.