U zocht op: veranda kopen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


V.g. Plastics

Pierre Gasseestraat 11 -1080Brussel 8

Onze sterkste troeven: Jarenlange ervaring, ruim assortiment met een grote stock, ruime parking, en eigen beheer. Uw partner in realisatie van nieuwbouw of renovatie.

Alratec

Koning Albertstraat 2 -1760Roosdaal

Alratec is dé partner voor al uw buitenschrijnwerk : ramen, deuren en poorten. In aluminium, PVC of hout. Wij leveren maatwerk met een klassieke of eigentijdse vormgeving. Tevens garanderen wij de kwaliteit die u vraagt met respect voor uw budget.

Advotex

De Vlaamse Staak 2 -1745Opwijk

Deurmatten, autotapijten, badsets, tapijten aan de rol, tapijtvloertegels, kunstgras aan de rol, rubber aan de rol, gronddoek, antwiworteldoek, schaduwdoek, geotextiel, vijverbeschermende folie, kunstgras, decoratietapijt.

Suncomfort

Z. 3 Doornveld 170 -1731Asse

Suncomfort BVBA is een jong en snelgroeiend familiebedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in binnen- en buitenzonwering, rolluiken, kantel & sectionale garagepoorten en vliegenwering voor ramen en deuren.

Plastic Bara

Industrielaan 130a -1070Anderlecht

Wij zijn specialist in kunststofartikelen, verkoop en installatie van lichtkoepels en veranda?s.

Sogitec

Rogierlaan 228 -1030Schaarbeek

Duvivier lifestyles, votre spécialiste de la decoration, transformation et renovation. Tout travaux de veranda, cuisine, confection, garnissage sur duvivier-lifestyles.be. www.duvivier-lifestyles.be