U zocht op: veranda kopen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Lemmens Tegels

Steenweg Op Blaasveld 97 -2801Heffen-mechelen

Kwalitatieve keramische tegels die je interieur af maken. Waar inspiratie, kwaliteit en advies zorgen voor een unieke omgeving.

Dakdepot

Glasstraat 47 -2170Antwerpen

Bij Dakdepot in Merksem verwelkomen we zowel professionele dakdekkers als enthousiaste doe-het-zelvers. In ons magazijn met uitgebreid aanbod aan kwaliteitsvol dakmateriaal en hout, vindt u hoe dan ook het materiaal waarnaar u op zoek bent.

Stefan Van Bogaert

Rupelmondestraat 80 -9150Bazel

Uw betrouwbare specialist voor rolluiken, vliegenwering, zonwering en veel meer, in het Waasland! U kiest voor kwaliteit, vakmanschap, service, duidelijke afspraken? Dan bent u bij ons op het juiste adres.

N.v. Janssens

Mechelsesteenweg 388 -2500Lier

Janssens nv is gespecialiseerd in aluminum verandas met hoge thermische isolatie, zwembadoverdekkingen, aluminium orangerien en serres. Janssens Alusystems

De Raam

Mechelsesteenweg 7 -2640Mortsel

DE Raam bv is een familiebedrijf met meewerkende zaakvoerder als werfleider. Ons team heeft heel wat ervaring in de sector. Onze zaakvoerder werkt ook als plaatser bij verschillende projecten en controleert alle werkzaamheden stee

Al-met

Brederodestraat 16 -2018Antwerpen

AL-MET is de expert voor ramen en deuren in Antwerpen. Ook voor garagepoorten, rolluiken, schuifdeuren of een veranda. Hoofdkantoor in Antwerpen en interessante prijzen.