U zocht op: verdelers industriele herstellingen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


B-close

Kruisbaan 68 -2800Mechelen

B-CLOSE nv is de grootste onafhankelijke Belgische onderneming actief in de verdeling en het onderhoud van A-merkheftrucks.

Klaas Belgium

Industrieweg 34 -2880Bornem

Hoe hoog of hoe ver U ook wilt gaan, ETC heeft de oplossing voor U. Onze specialisten en het exclusieve KLAAS-gamma staat steeds voor U klaar om meer gewicht verder en hoger te verplaatsen.

N E N S Power

Schaarbeekstraat 23 -9120Melsele

Stroomgroepen verhuur is al 35 jaar onze specialiteit. Dat verhuuraanbod werd verder uitgebreid met generator- en elektrische toebehoren en een selectie aan courant benodigd werfmateriaal zodat we onze klanten totaaloplossingen kunnen aanbieden.

Elektro Wouters

Bareelstraat 79 -2580Beerzel

Zoekt u een flexibele elektrospecialist met ervaring? Elektro Wouters bouwt al meer dan veertig jaar aan zijn reputatie. Kwaliteit en service aan een eerlijke prijs: dat zijn onze kernwoorden.

R-cotec

Slekkenstraat 4 -9120Beveren-waas

Voor installatie van een airco vraagt u best advies aan een erkend installateur.Bij R-cotec bent u aan het juiste adres. Sinds de oprichting in 1991 is ons bedrijf uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de sector.

Horckmans

Maanstraat 8b -2800Mechelen

Horckmans is de specialist in de ruime omgeving van Mechelen als het op gassen aankomt.

Van Den Berg Transporttechniek - Demag

Generaal Lemanstraat 55 -2018Antwerpen 7

De officiele DEMAG verdeler en licentiehouder voor Belgie, takels, hijsapparaten, enkel- + dubbelligger bovenlooprolbruggen 5-250 ton -tot 40m onderhangende enkel volportaalkranen, kbk railsystemen, vloervrij transport.

Van Haute Landbouwmachines

Zwaarveld 27 -9220Hamme (vl.)

Bij ons kan u terecht voor alle kleine en grote machines, zowel voor de particulier als de professional. Dit zowel voor landbouw, industrie als voor tuin en park. Naast verkoop, staan wij ook garant voor een professionele en snelle herstelling.

Blue Heat

Kievitlaan 6 -2820Bonheiden

Onderhoud en verdeler van platenwarmtewisselaars in alle bedrijfssectoren zoals scheepvaart, chemie, voedingsindustrie en farmacie. Ervaring met alle merken en typen zoals Schmidt-Bretten, Bleu Hero, Api Heat Transfer, enz.

Tendotools

Mallekotstraat 63 -2500Lier

Bij ons kan iedereen terecht: van doe-het-zelver, over de ambachtsman tot de industriële houtbewerker. Het grootste gamma houtbewerkinsmachines in de Benelux vind je bij Tendotools

Del Duca Interieur

Boechoutsesteenweg 38 -2150Borsbeek

DEL DUCA INTERIEUR levert en plaatst ook alle binnen- en buitenzonwering bij u thuis, gaande van rolgordijnen, reepgordijnen, screens, rolluiken, zonneschermen,… al dan niet geautomatiseerd. Dit alles perfect op maat en kleur naar wens van de klant.

Antwerp Lion Oil Works

Vlaamsekaai 2-5 -2000Antwerpen 1

Antwerp lionoil works is een hooggespecialiseerde onderneming met 70 jaar ervaring omtrent het exact gecontroleerd doseren van smeer- en productiemiddelen ,snelkoppelingen, smering, lionoil, smeersystemen, ....