U zocht op: verf buiten

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Gijsbrechts

Oude Liersebaan 122 -2220Hallaar

Met een zeer compleet assortiment hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team van 40 medewerkers staan we klaar voor particulier, vakman en schrijnwerker.

Rds

Rijweg 91 -3020Herent

RDS staat voor renoveren, decoreren en schilderen.Bij RDS garanderen we kwaliteit, uitgevoerd door een professioneel team dat kan bogen op ruim dertig jaar ervaring.

Rewah

Nijverheidsweg 24 -2240Zandhoven

Rewah ontwikkelt, produceert en verkoopt bouwchemische producten voor de gespecialiseerde aannemer en schilder. Professionalisme, kwaliteit en service zijn geen loze woorden voor het Rewah-team.

Ecomat Zoersel

Ringlaan 42 -2240Zandhoven

Concreet helpen we je bouwen aan je eigen plekje op aarde met bouwadvies en het zo efficiënt mogelijk leveren van bio-ecologische bouwmaterialen. Het is daarom belangrijk niet alleen ‘groen’ te denken, maar ook ‘blauw’ : milieu & gezondheid.

Intergroup Services

Kartuizersweg 1a -2550Kontich

We hebben al meer dan 30 jaar ervaring in de herstelling en renovatie van industriële vloeren. Dankzij deze expertise kunnen we u bijstaan in al uw specifieke vragen. We geven u graag raad bij de keuze van het juiste product.

Innovatis

Hollandstraat 77 -2220Heist-op-den-berg

U kan bij ons schildersbedrijf te Heist-op-den-Berg terecht voor alle binnen- en buitenschilderwerken en decoratieve schildertechnieken. Behangen, vloerbekleding, raamdecoratie, digitale interieur prints, enz.

Tailormate

Steenhoevestraat 8 -2800Mechelen

Tailormate is een unieke one-stop shop voor standenbouw, display en interieurs: van schrijnwerkerij tot metaalbewerking, verfspuiterij, print & signmaking

Floorhouse

Boomsesteenweg 59 -2630Aartselaar

FloorHouse is uw adres voor de aankoop, de plaatsing, het onderhoud en de renovatie van parket, laminaat, kurk- en vinylvloeren. Of zoekt u onderhouds- of beschermingsproducten voor uw vloer? Bij FloorHouse vind je alles onder één dak!

Abkp

Diksmuidelaan 46 -2600Antwerpen

Re Construct

Liersesteenweg 11 -2221Heist-op-den-berg

waar kwaliteit nog belangrijk is, zelfwerkend patroon, betaalbare prijzen afspraken worden nagekomen

Renocare

Diksmuidelaan 46 -2600Berchem (antwerpen)

Arte Casa

Lamorinièrestraat 218 -2018Antwerpen

Burexpo

Bosstraat 14 -1860Meise

BUREXPO office furniture : Frezza, Alias, Cassina, Fantoni, Giroflex, Lamy, Mont Blanc BUREXPO office furniture burexpo, mobilier, bureau, fourniture, siege, aménagement bureau