U zocht op: verf vloeren

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Gijsbrechts

Oude Liersebaan 122 -2220Hallaar

Met een zeer compleet assortiment hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team van 40 medewerkers staan we klaar voor particulier, vakman en schrijnwerker.

Innovatis

Hollandstraat 77 -2220Heist-op-den-berg

U kan bij ons schildersbedrijf te Heist-op-den-Berg terecht voor alle binnen- en buitenschilderwerken en decoratieve schildertechnieken. Behangen, vloerbekleding, raamdecoratie, digitale interieur prints, enz.

Paint-xtra

Industriepark 47 -2220Heist-op-den-berg

Professionele vergroothandel en groothandel voor de stucadoor.

Behang En Decor De Lente

Molenstraat 69 -2220Heist-op-den-berg

Heb je een woning gebouwd, een huis gekocht of wil je een kamer een nieuwe look geven? Heel wat goede redenen om de inrichting van je interieur aan te pakken.

Deckers

Industriepark 47 -2220Heist-op-den-berg

Als groothandel bieden we een zeer ruim assortiment aan van verf, verftoebehoren, vloerbekleding, behang, glasweefsel, raamdecoratie, laminaat, parket, chemische producten, machinerie enzovoort.

Hv Interieur - Heist

Liersesteenweg 275 -2220Heist-op-den-berg

Dat er keuze en mogelijkheden aan interieurinrichting in overvloed zijn, is alom geweten. Eigen creativiteit is belangrijk, maar de inbreng van een specialist ter zake kan wonderen doen. Al was het maar om een initiële keuze te maken of te helpen bij

Peter Deckers

Industriepark 4 -2220Heist-op-den-berg

Voor schilder- en decoratiewerken was u al lang aan het juiste adres bij Peter Deckers. Deckers biedt nog andere diensten aan: binnenhuisarchitectuur, schrijnwerkerij, meubels op maat, vloeren, elektriciteitswerken, gyproc en pleisterwerken, enz...

Kdk Electro Trading

Herentalsesteenweg(hal) 65 -2220Heist-op-den-berg

Mertens

Hollestraat 22 -2220Heist-op-den-berg

Al 3 generaties behoren vakmanschap en mooi stijlvol werk tot de sterkste troeven van Mertens Schilderwerken. Dankzij onze ervaring garanderen we altijd de juiste aanpak voor zowel grote als kleine schilder- en decoratiewerken.

Finesse

Herentalsesteenweg 60 -2220Heist-op-den-berg