U zocht op: vergaderen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Fly By Wire

Diksmuidse Heerweg 22.0001 -8200Sint-andries

Het is onze missie om menselijke interactie te verhogen door innovatieve en proactieve ICT communicatiemiddelen aan te reiken. Fly By Wire houdt zijn beloftes en gaat tot het uiterste voor de klant.

Open Huis

Ieperstraat 157 -8840Staden

Wij bieden u verschillende comfortabele en sfeervolle vergaderruimtes aan. Van kleine intieme ruimtes tot de grote polyvalante zaal voor grote groepen.

Hotel De Medici

Potterierei 15 -8000Brugge

Het Golden Tulip Hotel de` Medici ligtin het hart van het mooie Brugge. De`Medici maakt deel uit van Golden TulipHotels Worldwide. Alle 101 luxueuzekamers waaronder 4 suites zijn uit-gerust met badkamer, tv met eigenfilmkanaal, radio,

Park Rodenbach

Pitantiestraat 100 -8792Waregem

Restaurants algemeen restaurants franse keuken restaurants vlaamse keuken

Hotel De Tuilerieen

Dijver 7 -8000Brugge

Een elegante patriciërswoning uit de 15de eeuw is omgetoverd tot een luxueus, eigentijds hotel. De prachtige ligging langs een van Brugge’s mooiste reien “Den Dijver” dompelt u onmiddellijk onder in de betoverende sfeer van de historische stad.

Jobusim

Hallestraat 4 -8000Brugge

Voor bedrijven die wensen te vergaderen in de schaduw van de halletoren, biedt Koffieboontje 2 vergaderzalen aan.

Navarra

Sint-jakobsstraat 41 -8000Brugge

Vergader in stijl! Al sinds 1870 ontvangt Navarra beroemde gasten. De voormalige balzaal, speciaal gebouwd ter ere van de komst van Napoleon Bonaparte, doet vandaag dienst als vergaderzaal. In de "Bonaparte zalen" wordt u verwelkomd in een uniek ...