U zocht op: vergaderzaal

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Motel Dennenhof

Bredabaan 940 -2930Brasschaat

Welkom bij Hotel Dennenhof! Boek een arrangement en geniet van de natuur, shop in het bruisende Antwerpen of relax in het badhuis. Onze zalen bieden bovendien volop mogelijkheden voor uw vergadering, seminarie, presentatie of opleiding.

Toon De Somer

Bredastraat 127 -2060Antwerpen

Totale kantooroplossingen voor kantoormeubelen, machines en benodigdheden.

Barcelona Meeting

Rijnkaai 95 -2000Antwerpen 1

Multifunctionele ruimte van 220m² in gerenoveerde whiskydepot aan de Scheldekaai. Ideaal voor feesten, recepties, diners, vergaderingen, presentaties, conferenties. Discretie, stijlvolle bediening & unieke locatie zijn enkele van onze troeven.

Antwerp South Business Center

Brusselstraat 51 -2018Antwerpen

Business centra met fullservice kantorenin Antwerpen, Brussel, Mechelen en Aalst.Volledig ingerichte kantoren in Nederland:Amsterdam, Utrecht, Hilversum, Rotterdam,Capelle a/d Ijssel, Den Bosch, Eindhoven,Tilburg, Breda, Geleen en Ma

Conventus

Schawijkstraat 55 -2520Ranst

De ruimte bij Conventus is beschikbaar voor vergaderingen, ontmoetingen, seminaries, workshops, training van personeel, lancering van een nieuw product, brainstormsessies, persconferenties, break-out of bedrijfsevenement.

Schipperswelzijn

Straatsburgdok 2 -2030Antwerpen

Wolvenbos Immo

Heidestraat-zuid 107 109 -2950Kapellen

We richten onze vergaderzalen flexibel in naargelang uw doelstellingen. Ook een receptie, walkingdinner of diner behoren tot de mogelijkheden.

Hotel Beveren Van Der Valk

Gentseweg 280 -9120Beveren-waas

Vergaderzalen van 2 tot 500 personen.Congressen en seminarie hotel. Hotel met 135 luxekamers en 5 suites. Grote ruime parking. Restaurant met dagverseproducten, dagschotels, maandmenu`s.Alle badkamers zijn uitgerust mettelefoon-TV en gratis WLAN.

Art Forum

Napelsstraat 36 -2000Antwerpen 1

Kunst voor bedrijven en particulierenKunstverhuur - Leasing - VerkoopInternationale collectieFull service advies - transportOphanging en verzekeringKunstgalerieHuur kunst-Kunstuitleen

Elzenhof

Grote Markt 41 -2500Lier

Elzenhof staat 7d/7d garant voor een gezellig diner, een rustige babbel met een glas, een lunch of snelle hap. Tevens verzorgen wij graag al uw feesten.

Inkart

Ooievaarsnest 33 -2870Puurs

Inkart is 17 jaar jong ! Méér dan 6.000 business events organiseerden we al voor kmo’s en multinationale bedrijven. Inkart kartingevents zijn de ideale manier om klanten te entertainen, prospecten te verwennen en medewerkers te belonen.

Wima Meeting Hall

Boomse Steenweg 31 -2627Schelle

San Marco Village is de unieke locatie voor uw bedrijfsfeest. De verzorgde catering en de persoonlijke service van onze familiezaak zal u en uw gasten zeker bekoren. Rond het mooie overdekte marktplein, vindt u gethematiseerde...

Kasteel Fruithof - Restaurant Onzea

Fruithoflaan 15 -2530Boechout

Waar tafelen een hoffelijke bezigheid wordt. Liefhebbers van lekker tafelen in een ontspannen sfeer, families die wat te vieren hebben en een kindvriendelijke omgeving op prijs stellen. Zomerterras aan unieke vijver, ruime parkeermogelijkheden.

Wima-sint-niklaas

Boomsesteenweg 9 -2627Schelle

Wima Bowling en Partycenters Schelle en Sint-Niklaas. Welkom op onze site, bij Wima kan u veel meer dan bowlen alleen. Welkom bij Wima Bowling en Partycenters Schelle en Sint-Niklaas

Habitat Antwerpen

Beddenstraat 2 -2000Antwerpen 1

Habitat Bedrijven is een team dat klaar staat om naar u te luisteren, samen met u uw behoeften te analyseren en het meubilair te installeren voor een optimale werksfeer en comfort, en dit aan de hand van producten die mooi, betaal

De Kasteelhoeve

Brasschaatbaan 28 -2960Brecht

Uitstekend Restaurant - Mooie tuin in natuuromgeving - zaal voor 40 personen voor congressen, seminaries - verzorging van de catering - vergaderruimte voor o.a. serviceclubs.

Hof Van Nazareth

Nazaretdreef 101 -2500Lier

Abdij Hof van Nazareth is de uitgelezen locatie voor al uw seminaries gelegen aan de Kleine Nete, ten noorden van Lier

Zurenborger

Dageraadplaats 4 -2018Antwerpen

Kmo Team Business Center

Brechtsebaan 30 -2900Schoten

Het unieke KMO Team Business Center ten noorden van Antwerpen verzamelt al onze expertise onder één dak met vergaderruimtes, co-workingplekken & opleidingsruimtes die op hun beurt een uitvalsbasis kunnen vormen voor andere ondernemers.