U zocht op: verhuisfirma

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Gebr. Van Goethem

Terbekehofdreef 44 -2610Antwerpen

Gebr. Van Goethem Gebr. Van Goethem Gebr. Van Goethem

Dockx Verhuisbedrijf

Boomsesteenweg 400 -2610Wilrijk (antwerpen)

U wil verhuizen? Kies bij verhuisbedrijf Horizon de formule die bij u past, van snel en goedkoop tot full service. En dit zowel voor de verhuis van de particulier als de verhuizing van kantoren. Ook voor inpakmateriaal of de huur van een ladderlift v

Dockx Movers

Terbekehofdreef 12 -2610Antwerpen

U wil verhuizen? Kies bij verhuisbedrijf Dockx de formule die bij u past, van snel en goedkoop tot full service. En dit zowel voor de verhuis van de particulier als de verhuizing van kantoren en bedrijven.

Codiline

Kleine Doornstraat 47 -2610Antwerpen

Inkoop van alle inboedelsInkoop van stock/grote loten/einde reeksenOpruimen van sterfgevallen/overlijdensContante betaling - VervoerOrganisatie van openbare veilingenOpenbare verkopenMeubelbewaringFaillissementen# Tweedehandsm

Topwerf

Wilsonweg 282 -2610Wilrijk

Wij bieden kraanassistentie bij de plaatsing van grote en zware lasten zoalsglas, betonnen regenputten, zware steunbalken, trappen, balkons, jacuzzi’s…Wij verhuren ook onze hulpmaterialen voor het plaatsen van glas.

Dockx Industries

Terbekehofdreef 16 -2610Antwerpen

Dockx Industries - Lombaerts installeert ook industriële scheidingswanden voor de beveiliging en bescherming van uw machines en mensen. Handige afscheidingen zorgen bovendien voor compartimentering. Zo schept u moeiteloos "ruimtes in uw ruimte".