U zocht op: verhuizingen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


P&l Cleaning

Hanegraefstraat 18 -2050Antwerpen 5

Een hogere kwaliteits- en servicenorm voor de schoonmaak van uw gebouw door strikte opvolging van ons personeelGrondige analyse van de noden van uw bedrijf. Deskundig personeel + constante follow up.Regelmatige bijscholing op gebied van vakkennis

Gosselin Group

Belcrownlaan 23 -2100Deurne

Een referentie op vlak vn verhuizingen en logistiek. Lokale, internationale enindustriële verhuizingen maken deel uitvan onze dagdagelijkse activiteit. Eeneigen containerterminal, expeditiekantoren.

Gebr. Van Goethem

Terbekehofdreef 44 -2610Antwerpen

Gebr. Van Goethem Gebr. Van Goethem Gebr. Van Goethem

Van Hoevelen Transport

De Regenboog 5l -2800Mechelen

In 1935 is Van Hoevelen Verhuizingen opgericht in de Belgradestraat te mechelen. Nu, meer dan 4 generaties verder, zijn we geëvolueerd tot een bedrijf met 9 wagens en 2 ladderliften. Sinds 1991 zijn we ook gespecialiseerd in meubelbewaring.

Heavy Lifting & Handling

Oude Leeuwenrui 39 -2000Antwerpen 1

Heavy Lifting Handling is de specialist in het organiseren en uitvoeren van industriële verhuizen. Voor Heavy Lifting Handling is geen tunnelkoker te groot, geen container te zwaar, geen brug te lang, geen kraan te hoog, geen mach

Verhuysmans

Pretersberg 6 -2820Bonheiden

U gaat verhuizen en wenst hierbij beroep te doen op een professionele erkende verhuisfirma, aarzel dan niet om contact op te nemen met Verhuysmans. Verhuysmans verzorgt nationale verhuizingen, en verhuist u ook internationaal, binnen Europa.

Eric Persijn Huurwagens

Hagenbroeksesteenweg 193 -2500Lier

U kunt bij ons een bestelwagen huren met in een inhoud vanaf 3m3. Daarnaast beschikken we over bestelwagens van 10 - 13 - 19m3. De 19m3 vrachtwagen is voorzien van een laadklep die voor tal van toepassingen gebruikt kan worden. Verder vind je...

Pdm Consult

Wespelaarsebaan 55 -3190Boortmeerbeek

De specialist van uw prive verhuizingen of bedrijfs verhuizingen met eventuele opslag en inventarisatie van uw goederen.

Antwerp Lift Service

Schoordijk 22 -2170Merksem

Antwerp Lift Service is sinds 1993 gespecialiseerd in het verhuren van ladderliften.Wij verhuren onze liften zowel met als zonder personeel.Onze ladderliften kunnen reiken tot de 14 de verdieping.

Bert De Lamper

Rupelmondestraat 79 -9150Kruibeke

Verhuist u naar uw nieuwe woning, of naar uw kot? Moeten uw bedrijfsgoederen dringend naar een ander filiaal of pand? Doe een beroep op onze verhuisservice

Mechels Verhuisbedrijf

Dorp 81 -2820Bonheiden

Het Mechels Verhuisbedrijf bestaat reeds vele jaren en is een vaste waarde geworden in de sector van verhuizingen, transport en inboedelbewaring. Steeds letten wij op onze kwaliteitsnormen en service.

Gosselin Moving

Belcrownlaan 23 -2100Deurne

Internationaal verhuis en logistiek ondersteunende diensten.

Selfstore

Heirbaan 49 -2640Mortsel

Sinds 1923 is de familie Anthonissen actief in de verhuissector in Antwerpen. Een ervaren familiebedrijf dat al 4 generaties mensen helpt en begeleidt bij het verhuizen. Selfstore.be biedt u verschillende opslagunits voor korte of lange termijn.

Samoco

Vitshoekstraat 1 -2070Zwijndrecht

Multidisciplinair technisch fullservicebedrijf. We bieden een brede waaier van diensten aan bedrijven die technische bijstand nodig hebben bij de montage, demontage en het onderhoud van fabrieksinstallaties en industriële uitrustingen.

Anthonissen Rental

Heirbaan 49 -2640Mortsel

Kleine en grote verhuizingen, kantoorverhuizingen en internationale verhuizingen in de volledige provincie Antwerpen behoren tot onze diensten. Wij hebben door de jaren heen onze diensten verder uitgebreid met meubelbewaring en bestelwagenverhuur.

A. Verhuizingen De Vic Nv

Helststraat 160 -2630Aartselaar

Verhuizingen De Vic uit Antwerpen is gespecialiseerd in verhuur en verhuizingen.

Logipeople

Luxemburgstraat 20 -9140Temse

Wij richten ons op het aanbieden van specifiek logistiek personeel die nodig is om uw logistieke activiteiten te verlichten bij uw project of piekperiode. Ook personeels -en materiaal vraagstukken voor uw project lossen wij graag voor u op.

Transpico

Matenstraat 210 -2845Niel

Transpico Indumove International: excellente industriële verhuizingen, al 100 jaar lang

Van Der Lee Belgium

Frankrijkstraat 4 -9140Tielrode

Van Der Lee Belgium N.V. is een dochtermaatschappij van één vanNederlands grootste transportbedrijven, nl. van der Lee en Zonen B.V. te Delft. Zij zijn gespecialiseerd in nationale en internationale transportactiviteiten.

Cauwenbergh Maarten

Paashoekstraat 9 -2560Nijlen

Bent u op zoek naar een betrouwbare verhuisfirma?U bent bij verhuizingen MOVE ME aan het juiste adres!

Levaco

Santvoortbeeklaan 25 -2100Deurne

Internationale expeditie, zee- lucht- spoor- en weg- multimodale transporten en logistiek, import & export wereldwijd netwerk met 300 overzee partners containers, groupage, roro, stukgoederen, zware en ondeelbare ladingen...

A Reno Verhuizingen

Heidestraat 131 -2070Zwijndrecht

VERHUIZEN ZONDER ZORGENDan bent u bij A Reno verhuizingen aan het juiste adres!Bij A Reno verhuizingen kunt u terecht voor verhuur van ladderliften, verhuiswagens en meer!

De Roeck

Straatsburgdok-noordkaai 22 -2030Antwerpen 3

De Roeck n.v. staat voor een kwalitatieve service met professioneel materiaal en gedreven vakmanschap voor al uw verhuizingen en transporten alsook voor verhuring, meubelbewaring en ladderliftservice.