U zocht op: verhuizingen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Imc - Independent Moving Company

Kouterveldstraat 2 -1831Diegem

Verhuizen van de inhoud van grote kantoorgebouwen is de kernactiviteit van BlueBridge Services. Ons bedrijf Independent Moving Services neemt die verhuizingen in handen. We spreken over ‘geïntegreerde verhuizingen’.

Pierre Baeck

Industrieweg 19 -3190Boortmeerbeek

Pierre Baeck Concept & Creation by WestSite Pierre Baeck, Pierre Baeck

Transmoove

J. Monnetlaan 1 -1800Vilvoorde

Your Mover Vandergoten is gespecialiseerd in nationale en internationale priv?- en kantoorverhuizingen. Via het zusterbedrijf, Your Mover Logistics : opslag van priv?- en kantoormeubilair, uitleveringen en montages van nieuw meubilair.

Van Hoevelen Transport

De Regenboog 5l -2800Mechelen

In 1935 is Van Hoevelen Verhuizingen opgericht in de Belgradestraat te mechelen. Nu, meer dan 4 generaties verder, zijn we geëvolueerd tot een bedrijf met 9 wagens en 2 ladderliften. Sinds 1991 zijn we ook gespecialiseerd in meubelbewaring.

Exp Transport Rapidolift

Sterrebeekstraat 176 -1930Zaventem

transportbedrijf, verhuisfirma, verhuur ladderliften. Verhuis, transport en montage van keukens en meubelen. Nationaal- en internationaal transport. Stockage.

Verhuysmans

Pretersberg 6 -2820Bonheiden

U gaat verhuizen en wenst hierbij beroep te doen op een professionele erkende verhuisfirma, aarzel dan niet om contact op te nemen met Verhuysmans. Verhuysmans verzorgt nationale verhuizingen, en verhuist u ook internationaal, binnen Europa.

Eric Persijn Huurwagens

Hagenbroeksesteenweg 193 -2500Lier

U kunt bij ons een bestelwagen huren met in een inhoud vanaf 3m3. Daarnaast beschikken we over bestelwagens van 10 - 13 - 19m3. De 19m3 vrachtwagen is voorzien van een laadklep die voor tal van toepassingen gebruikt kan worden. Verder vind je...

Pdm Consult

Wespelaarsebaan 55 -3190Boortmeerbeek

De specialist van uw prive verhuizingen of bedrijfs verhuizingen met eventuele opslag en inventarisatie van uw goederen.

Mechels Verhuisbedrijf

Dorp 81 -2820Bonheiden

Het Mechels Verhuisbedrijf bestaat reeds vele jaren en is een vaste waarde geworden in de sector van verhuizingen, transport en inboedelbewaring. Steeds letten wij op onze kwaliteitsnormen en service.

Santa Fe Relocation Services

Jan-baptist Vinkstraat 9 -3070Kortenberg

Wij maken het mensen en organisaties mogelijk om te werken, wonen en zich te ontwikkelen in nieuwe steden over de gehele wereld.

Trl Properties

Jan-baptist Vinkstraat 9 -3070Kortenberg

Interdean biedt verhuisdiensten die aansluiten bij de behoeften van bedrijven die hun medewerkers verhuizen van of naar naar verschillende locaties binnen of buiten Europa.

Transport Van Egdom

Schoorstraat 40 -2220Heist-op-den-berg

Zoekt U totaaloplossingen voor uw transportprobleem? Transport Van Egdom is uw partner. Wij vinden vrijwel altijd een gepaste oplossing op maat voor uw bedrijf.

Airport Taxi

Vaartstraat 56 -3000Leuven

Wij bieden luchthavenvervoer aan. Elk van onze klanten wordt op individuele wijze behandeld en privé vervoerd. Wij zorgen zowel voor individueel als voor groepsvervoer tot acht personen.

Putters International

Erasmuslaan 30 -1804Zemst

Putters international werd gesticht in 1923 door de Heer Jean Putters. Na een kleinschalige beginperiode is het bedrijf op de dag van vandaag uitgegroeid tot een van de toonaangevende internationale verhuisfirma`s van België.

Grimbergs Verhuisbedrijf

Verbrande Brugsesteenweg 54 -1850Grimbergen

Grimbergs Verhuisbedrijf in Grimbergen (Vlaams-Brabant) biedt een opslagplaats voor meubilair en andere spullen aan particulieren en bedrijven.

Nearly New Office Facilities

Radiatorenstraat 1 -1800Vilvoorde

D&C services is een dienstverlenende onderneming gespecialiseerd in verhuismanagement en inrichtingsmanagement. Van inventarisatie van behoeften tot co?rdinatie van alle inrichtingswerken verzorgt D&C services de nodige activiteiten.