U zocht op: verhuur aan bedrijven

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Kinnarps (belgium)

Heide 15 -1780Wemmel

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

Portakabin Belgium

Avenue De L'industrie 16 -1420Braine-lŽalleud

Portakabin, Europese leider in het bouwen van tijdelijke kwaliteitsvolle gebouwen, 50% sneller geleverd dan een traditioneel gebouw voor elk denkbare toepassingen:kantoren, scholen, ziekenhuizen, praktijken, apotheken, winkels, kantines, ...

Aramark

Waversesteenweg 1110 -1160Brussel 16

Aramark bereidt elke dag duizenden kwalitatieve maaltijden voor bedrijven, scholen, ziekenhuizen, rust- en verzorgingstehuizen.Bedrijven of instellingen kunnen ook op Aramark een beroep doen voor drank- en voedingsautomaten en facilitaire diensten.

Little Van Gogh

Lambermontlaan 192 -1030Brussel 3

Little Van Gogh brengt hedendaagse schilderkunst van Europese kunstenaars naar uw kantoor. Elke maand ontvangt u een nieuwe reeks van 10 originele kunstwerken. Uw werkplek krijgt een stijlvolle look en een dynamische sfeer.

Floreal Group

Watteeustraat 2-6 -1000Brussel 1

Bent u op zoek naar het ontbrekende puzzelstukje voor de organisatie vanal uw vergaderingen, seminaries, teambuilding activiteiten?Dan is Floreal uw logische oplossing