U zocht op: verhuur aan bedrijven

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Arval Belgium

Ikaroslaan 99 -1930Zaventem

Verhuur op lange termijn van personenwagens en lichte bedrijfswagens van alle merken aan ondernemingen. Naast de financiering beheert Arval het onderhoud en de reparaties, de verzekering, de bijstand, de vervangwagens, de brandstof...

Mcj-attractions

Sellaerstraat 30 -1820Melsbroek

MCJ-ATTRACTIONS is het verhuurbedrijf voor al uw events!rodeostier,springkastelen en ook uw event-catering.

Fraikin Truck Renting Belux

Beaulieustraat 10 -1830Machelen (brabant)

Fraikin is Europees marktleider in de verhuur van industriële en bedrijfsvoertuigen, en biedt oplossingen voor lange-, middellange- en kortetermijnverhuur en voor vlootbeheer. Fraikin neemt alle diensten op zich die gekoppeld zijn aan het gebruik.

Capgemini Belgium

Bessenveldstraat 19 -1831Diegem

Capgemini heeft meer dan 80.000 werknemers en is de mondiale marktleider in consulting, technologie, outsourcing en local professional services.

Fbc 321 Photobooth

Lange Bruul 30 -3190Boortmeerbeek

De beste photobooth om te huren voor uw komende bedrijfsfeest, teambuilding of ieder evenement.

Jokri

Haachtsesteenweg 158 -1910Kampenhout

AIRCO / KOELTECHNIEK JOKRI BVBA, te Kampenhout is gespecialiseerd in leveren, plaatsen en dienst naverkoop van: Airconditioning, wijnkoeling, ventilatie, rookafzuiging, koelcellen, diepvriescellen,...

Bedrijvencentrum Vilvoorde

Mechelsesteenweg 277 -1800Vilvoorde

BC Vilvoorde biedt een professionele omgeving waarin zakendoen centraal staat. De kostendelende formule beperkt uw vaste kosten. Soepele contracten zonder lange vaste termijnen. Doorgroeimogelijkheden naar grotere ruimten.

Elektro Wouters

Bareelstraat 79 -2580Beerzel

Zoekt u een flexibele elektrospecialist met ervaring? Elektro Wouters bouwt al meer dan veertig jaar aan zijn reputatie. Kwaliteit en service aan een eerlijke prijs: dat zijn onze kernwoorden.