U zocht op: verhuur aanhangwagen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


B-close

Kruisbaan 68 -2800Mechelen

B-CLOSE nv is de grootste onafhankelijke Belgische onderneming actief in de verdeling en het onderhoud van A-merkheftrucks.

Algemeen Autobedrijf Genva

Mechelsesteenweg 311 -2550Kontich

AAB (Algemeen AutoBedrijf) Genva is een dynamische onderneming die zich al meer dan 20 jaar toespits op verhuur van personenwagens, minibussen, bestelwagens en vrachtwagens. Het onderhoud van al onze wagens wordt in onze eigen werkplaats uitgevoerd.

Wim Verhuur

Fortsesteenweg 44 -2860Sint-katelijne-waver

Wim Verhuur (Sint Katelijne Waver) verhuurt degelijk materiaal voor zowel de professioneel als particulier in de bouw- en tuinsector. Graafmachines, bouwdrogers, trilnaalden, motoculteurs, hakselaars, tractors, stellingen ... alles is te huur.

Vio

Krijgsbaan 241 -2070Zwijndrecht

VIO bvba is de VERHUIS-, VERHUUR-, VERVOER- en OPSLAGSPECIALIST in uw buurt !!! Maar ook voor tentenverhuur, verkoop van verhuismateriaal, e.a. ... kan u bij ons terecht.

Euro - Rent

Bisschoppenhoflaan 633 -2100Deurne

Méér dan 30.000 machines zijn onmiddellijk beschikbaar voor aannemers, installateurs én doe-het-zelvers. Voor grote werken of een kleine klus adviseren wij u de meest aangewezen machine. De hoge kwaliteits- en veiligheidsnormen die wij hanteren ...

Confern Containerpool Chassis Rental

Vosseschijnstraat 198/ -2030Antwerpen

Trailer Verhuur België NV is een bedrijf gespecialiseerd in het verhuren van containerchassis op korte termijn.

Lenaerts Blommaert

Jan De Malschelaan 8 -9140Temse

Aannemersmaterieel containers bureelcontainers verhuur diversen verhuur werfwagens verhuur voegensnijders wegenbouwmachines wegenismaterialen containers expertise chapemachines bouwmachines breekhamers asfaltmachines baanfresen verlengsnoeren ...

Klaas Belgium

Industrieweg 34 -2880Bornem

Hoe hoog of hoe ver U ook wilt gaan, ETC heeft de oplossing voor U. Onze specialisten en het exclusieve KLAAS-gamma staat steeds voor U klaar om meer gewicht verder en hoger te verplaatsen.

Bvba Vermeulen - Van Huffelen

Bossenstraat 26 C -2547Lint

De firma Vermeulen - Van Huffelen is gespecialiseerd in het verkopen en verhuren van bouwkranen en aannemersmateriaal. o.a. Verhuring van Bouwkranen, depannage (alle merken binnen de 4 uur), montage en demontage, eigen vervoersdienst ...

Spentek Company

Kontichsesteenweg 45 -2630Aartselaar

West-lokeren

Kontichsesteenweg 45 -2630Aartselaar

Aerts Trucks Renting

Puursesteenweg 317 -2880Weert

DAF-dealer Aerts Trucks N.V. (Bornem) treedt sinds het jaarbegin ook op als key dealer van Fiat Professional. Zusterbedrijf Aerts Truck Renting B.V.B.A. (Bornem) breidt zijn verhuuraanbod overigens ook met de bedrijfsvoertuigen van Fiat uit.

Bą¶cker Belgium

Boomsesteenweg 101 -2630Aartselaar

Verkoop en service vanLiften, bouwliften, tandheugelliften,aluminium, ladderliften,uitschuifliften, verhuisliften

Stahne Group

Keesinglaan 15 -2100Antwerpen

Stahne Cars uw specialist in autohandel, import, export en dépannage, gelegen te Antwerpen. Stahne Cars | Autohandel - Import - Export - Dépannage | Wommelgem