U zocht op: verhuur containers

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Defib Belgium

Uitbreidingstraat 84 -2600Antwerpen

Buko verhuur ruimte op maat units schaftwagens opslag- materiaalcontainers buko verhuur - ruimte op maat | units, schaftwagens, opslag-/ materiaalcontainer buko verhuur - ruimte op maat | units, schaftwagens, opslag-/ materiaalcontainers...

Hermans Heftrucks

Beersebaan 71 -2310Rijkevorsel

Zowel nationaal als internationaal kan Hermans op ruime appreciatie rekenen. Het bedrijf wist zich te specialiseren in de verkoop, verhuur en service van alle soorten vorkheftrucks, verreikers, hoogtewerkers en intern transportmateriaal.

On Time Solutions

Kattendijkdok-oostkaai 5 -2000Antwerpen 1

Op zoek naar de koerierdienst voor al uw opdrachten. On Time is uw logistieke communicatie.

Suez

Steenbakkersdam 1618 -2340Beerse

Suez, de Belgische marktleider in afvalmanagement, is een dienstverlenend bedrijf, dat op een pro-actieve manier, performante oplossingen aanbiedt aan bedrijven, de publieke sector en aan particulieren voor alle soorten afval (inc. gevaarlijk afval).

J.m.c. Containers

Kelderveld 20 -2500Lier

JMC containers verhuurt afval containers met een zeer flexibele en correcte service en dit aan een zeer voordelige prijs. Dit kan zowel tijdens de week als zaterdag.Wij beschikken over 3 containerwagen en een 100-tal containers.

Anthonissen Rental

Heirbaan 49 -2640Mortsel

Kleine en grote verhuizingen, kantoorverhuizingen en internationale verhuizingen in de volledige provincie Antwerpen behoren tot onze diensten. Wij hebben door de jaren heen onze diensten verder uitgebreid met meubelbewaring en bestelwagenverhuur.

Grondreinigingscentrum Tessenderlo

Moerbroek 6 -2270Herenthout

GRCT is een dynamisch containerbedrijf gespecialiseerd in verhuur van containers enrecyclage van uw afval. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht voor hethuren van containers.Bij ons kan U terecht voor volgende ...

Ceulemans Glastuinbouw

Berlaarbaan(pas) 277 -2860Sint-katelijne-waver

Grond- landbouw- en tuinwerken.

A. Van Looveren

Koning Boudewijnlaan 25 -2250Olen

Bij Containerdienst VAN LOOVEREN garandeert de zelfwerkende zaakvoerder dat elke opdracht tot een goed einde wordt gebracht, aan de voordeligste prijs.

Ben Van Dooren

Jef Buyckxstraat 81 -2300Turnhout

Service en dienstbaarheid staan bij ons snelgroeiend bedrijf voorop waardoor we constant op zoek gaan naar nieuwe technieken en producten om u het allerbeste resultaat te garanderen.

Vdmv Sanirent

Leuvensebaan 148 -2580Putte

www.sanirent.be - De Keuze in verhuur van sanitaire benodigdheden Sanirent - De Keuze in verhuur van sanitaire benodigdheden sanirent, verhuur, evenement, sanitair, douche, hire, location, fournitures, installations sanitaires, sanitary, events, évén