U zocht op: verhuur containers

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Hermans Heftrucks

Beersebaan 71 -2310Rijkevorsel

Zowel nationaal als internationaal kan Hermans op ruime appreciatie rekenen. Het bedrijf wist zich te specialiseren in de verkoop, verhuur en service van alle soorten vorkheftrucks, verreikers, hoogtewerkers en intern transportmateriaal.

Suez

Steenbakkersdam 1618 -2340Beerse

Suez, de Belgische marktleider in afvalmanagement, is een dienstverlenend bedrijf, dat op een pro-actieve manier, performante oplossingen aanbiedt aan bedrijven, de publieke sector en aan particulieren voor alle soorten afval (inc. gevaarlijk afval).

Grondreinigingscentrum Tessenderlo

Moerbroek 6 -2270Herenthout

GRCT is een dynamisch containerbedrijf gespecialiseerd in verhuur van containers enrecyclage van uw afval. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht voor hethuren van containers.Bij ons kan U terecht voor volgende ...

A. Van Looveren

Koning Boudewijnlaan 25 -2250Olen

Bij Containerdienst VAN LOOVEREN garandeert de zelfwerkende zaakvoerder dat elke opdracht tot een goed einde wordt gebracht, aan de voordeligste prijs.

Ben Van Dooren

Jef Buyckxstraat 81 -2300Turnhout

Service en dienstbaarheid staan bij ons snelgroeiend bedrijf voorop waardoor we constant op zoek gaan naar nieuwe technieken en producten om u het allerbeste resultaat te garanderen.