U zocht op: verhuur containers

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


De Meeuw

Koning Leopoldlaan 8 -2830Willebroek

De Meeuw is producent van modulairegebouwen die, afhankelijk vh soortmodules, hun toepassing vinden bij de bouw van ziekenhuizen, luxe kantoorgebouwen, laboruimtes en schoolgebouwen.

B-close

Kruisbaan 68 -2800Mechelen

B-CLOSE nv is de grootste onafhankelijke Belgische onderneming actief in de verdeling en het onderhoud van A-merkheftrucks.

De Vocht Containers – Recycling

Steenweg Op Waarloos 41 -2840Rumst

Afvalophaling en afvalverwerking met een flexibele kmo-spirit, dat vindt u bij De Vocht. Wij zijn als modern familiebedrijf gedreven in wat we doen: afval verzamelen, sorteren en verwerken.

Cbox Containers Belgium

Heizegemweg 12 -2030Antwerp, Belgium

CBOX Containers verhuurt en verkoopt een breed assortiment aan nieuwe en gebruikte containers. De containers zijn onder andere geschikt voor opslag, transport en als accommodatie.

Defib Belgium

Uitbreidingstraat 84 -2600Antwerpen

Buko verhuur ruimte op maat units schaftwagens opslag- materiaalcontainers buko verhuur - ruimte op maat | units, schaftwagens, opslag-/ materiaalcontainer buko verhuur - ruimte op maat | units, schaftwagens, opslag-/ materiaalcontainers...

On Time Solutions

Kattendijkdok-oostkaai 5 -2000Antwerpen 1

Op zoek naar de koerierdienst voor al uw opdrachten. On Time is uw logistieke communicatie.

N E N S Power

Schaarbeekstraat 23 -9120Melsele

Stroomgroepen verhuur is al 35 jaar onze specialiteit. Dat verhuuraanbod werd verder uitgebreid met generator- en elektrische toebehoren en een selectie aan courant benodigd werfmateriaal zodat we onze klanten totaaloplossingen kunnen aanbieden.

Van Gansewinkel

Nijverheidstraat 2 -2870Puurs

Van Gansewinkel geeft afval een tweede leven in de vorm van grondstoffen en energie. Dat start met zoveel mogelijk aan de bron te scheiden en door simpelweg afvalcontainers voor u te ledigen en afval te recyclen.Ontdek onze klantgerichte oplossingen

J.m.c. Containers

Kelderveld 20 -2500Lier

JMC containers verhuurt afval containers met een zeer flexibele en correcte service en dit aan een zeer voordelige prijs. Dit kan zowel tijdens de week als zaterdag.Wij beschikken over 3 containerwagen en een 100-tal containers.

De Opruimers

Helsinkistraat 21 -2660Hoboken (antwerpen)

Onze firma is gespecialiseerd in de opruiming en het leegmaken van de inboedel van verschillende soorten panden. Zo nemen wij onder meer jouw woning flink onder handen

Samoco

Vitshoekstraat 1 -2070Zwijndrecht

Multidisciplinair technisch fullservicebedrijf. We bieden een brede waaier van diensten aan bedrijven die technische bijstand nodig hebben bij de montage, demontage en het onderhoud van fabrieksinstallaties en industriële uitrustingen.

Smet Rental

Havinkbeekstraat 24 -9130Doel

Smet Rental zet alles in het werk om recycling-oplossingen op maat te bieden. Met een sterke marktpositie in België, Frankrijk, Nederland en Luxemburg zijn we een van de grootste Europese spelers.

Anthonissen Rental

Heirbaan 49 -2640Mortsel

Kleine en grote verhuizingen, kantoorverhuizingen en internationale verhuizingen in de volledige provincie Antwerpen behoren tot onze diensten. Wij hebben door de jaren heen onze diensten verder uitgebreid met meubelbewaring en bestelwagenverhuur.

Containerdienst Verschueren

De Regenboog 2 -2800Mechelen

Containerdienst Verschueren is uw partner in containerverhuur.

Eqin

Oosterweelsteenweg 57 -2030Antwerpen

Verhuur van professioneel materiaal- Stroom, lucht, warmte, licht- Accommodatie en opslag- Pompen- Lasapparatuur- Gereedschappen en toestellen- Reinigingsapparatuur- Meettoestellen enveiligheidsapparatuur ...

Ceulemans Glastuinbouw

Berlaarbaan(pas) 277 -2860Sint-katelijne-waver

Grond- landbouw- en tuinwerken.

Lenaerts Blommaert

Jan De Malschelaan 8 -9140Temse

Aannemersmaterieel containers bureelcontainers verhuur diversen verhuur werfwagens verhuur voegensnijders wegenbouwmachines wegenismaterialen containers expertise chapemachines bouwmachines breekhamers asfaltmachines baanfresen verlengsnoeren ...

Bpi Bouwplaatsinrichters

Schaarbeekstraat 25 -9120Melsele

Als 20 jaar lang zorgen wij voor professionele werfinrichting, en zo ook voor complete ontzorging van al onze klanten, van calculatie tot oplevering.

Toilet Team

Antwerpsesteenweg 320 -2660Antwerpen

Voor kleine tuinfeestjes tot opendeurdagen van bedrijven leveren wij toiletwagens met of zonder toilet-dames of heren.

Real Verhuur

Kluizenhof(sgw) 25 -9170Sint-gillis-waas

Gereedschappen containers werktuigen professioneel verhuur bureelcontainers verhuur bouwmachines verhuur machines professioneel verhuur werfwagens verhuur containers expertise industriele gereedschappen werktuigen gereedschappen industrie gereedschapski