U zocht op: verhuur feesten

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Salons Denotter

Torhoutsesteenweg 76 -8210Zedelgem

Salons Denotter is al geruime tijd een trefpunt voor allerhande feesten: huwelijk, jubilea, familiefeest, banket, communie- of lentefeest, baby borrel, ... als ook voor vergaderingen, seminaries en congressen.

Aafest

Peerdebeekstraat 2 -8920Langemark-poelkapelle

Verhuur aan scherpe prijzen:Feesttenten, Luxetoiletten, toiletten, alle feestmateriaal (tafels-stoelen borden etc…..)springkastelen, klank-enlichtinstallaties. Van eenvoudige stevige tenten om zelf af te halen tot luxueusefeesttenten voor elk...

All Events

Schatting 64 -8210Zedelgem

Bij All Events verhuren wij tenten, feestmateriaal en chalets van hoge kwaliteit aan zeer scherpe prijzen. Service en correcte levering dragen we hoog in het vaandel!

Ursus Tent & Party Rent

Zeeweg 96 -8460Oudenburg

Wij staan in voor de verhuur en verkoop van feesttenten , pagodetenten , plooitenten , stertenten , .....

Beste Frietjes

Ter Eike 2 -8840Staden

Verhuur mobiele frituur- en snackwagens, met personeel, voor uw feest en evenement.

Cool Rent Services C.r.s

Sparkevaardekenstraat 3 -8600Diksmuide

Specialist in het verhuren van koelinstallaties op maat voor korte en lange termijn voor o.a. diepvriesgroentensector, productieprocessen, grootwarenhuizen, horeca, evenementen...

Alkover

Ieperstraat 17 -8610Kortemark

Wij zijn gespecialiseerd in verhuur vanluxe toiletwagens met alle comfort :handdrogers, warm en koud water etc...Sfeer en comfort voor elke stijl:klassiekmodern, trendy, kleurenverlichting etc...ook aanbouwbaar aan bestaande tent.