U zocht op: verhuur hoogtewerkers

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


B-close

Kruisbaan 68 -2800Mechelen

B-CLOSE nv is de grootste onafhankelijke Belgische onderneming actief in de verdeling en het onderhoud van A-merkheftrucks.

Loxam Nv - Hoofdzetel België

Vilvoordsesteenweg 152 -1120Brussel 12

DE nr. 1 van de professionele VERHUUR met een netwerk in België van 14 agentschappen Rental en 1 agentschap Module (modulaire bureelconstructies) + 1 agentschap Rental Luxemburg. Het Rental VERHUUR park omvat +/- 6000 materiëlen en gereedschappen.

Euromat Brussels

Budasteenweg 31 -1830Machelen (brabant)

Euromat: verhuur en verkoop van compressoren, stroomgroepen, verreikers, straalapparatuur, spuitapparatuur, ... Euromat heeft 4 vestigingen in België, die zich richten op de verhuur, verkoop en service van middelgrote machines voor de industrie en aa

Tvh Equipment - Londerzeel

Weversstraat 38 -1840Londerzeel

Hoogwerkers huren of kopen bij professionals. TVH Equipment maakt deel uit van de groep mateco (met meer dan 60 locaties in Europa en wereldwijd zelfs meer dan 80 partners). TVH Equipment heeft 7 eigen vestigingen in België.

Sarens Be

Autoweg 8 -1861Meise

We give you the possibility to rent a crane, trailer, or any other type of heavy lifting equipment, with or without operator, for long and short term duration. Sarens will take care of everything.

Al - Verhuur

Mechelsesteenweg 590 -1800Vilvoorde

Al verhuur verhuurt het gepaste materiaal voor bouw, karwei, tuin, feesten en evenementen.

Crepa Belgium

Technologielaan 31 -1840Londerzeel

Op de markt van intern transportmiddelen is Crepa één van de grotere aanbieders in de Benelux. Deze marktpositie is gerealiseerd door de sterke dienstverlenende mentaliteit die helemaal in het teken van de klant staat.