U zocht op: verhuur linnen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Ben Van Dooren

Jef Buyckxstraat 81 -2300Turnhout

Service en dienstbaarheid staan bij ons snelgroeiend bedrijf voorop waardoor we constant op zoek gaan naar nieuwe technieken en producten om u het allerbeste resultaat te garanderen.

Friswit Initial

Eikenlei 181 -2960Brecht

In België is Initial al jaren de belangrijkste dienstverlener op het gebied van sanitaire hygiëne, bedrijfskleding, linnengoed, schoonloopmatten en mops. Ons bedrijf is onderdeel van Rentokil Initial plc., één van de grootste dienstverlenende bedrijv

Van Looveren Beheer

Looiweg 70 -2310Rijkevorsel

Industriele wasserij voor bedrijfslinnen bedrijfskledij poetsdoeken antistofmatten rolhanddoeken hygieneartikelen sportkledi sint, st, lucie, industriele, wasserij, bedrijfslinnen, bedrijfskledij, poetsdoeken, antistofmatten, rolhanddoeken, hygieneartik

Tw Store

Zandstraat(hrt) 30 -2200Herentals

Ecohuis

Oud-strijderslaan (hrt) 207 -2200Herentals

Ecohuis staat voor persoonlijke begeleiding, ambachtelijke & milieuvriendelijke houtskeletbouw, snelle uitvoering (binnen de drie maanden !) en een team met jaren ervaring.

Modecenter Rommens

Kapellensteenweg (c) 247 -2920Kalmthout

Kazo

Rodendijk 28 -2980Zoersel

Manili

Klaverheide 211 -2930Brasschaat

Een succesvol evenement start met een goede samenwerking. Want wat is er leuker dan je totaal geen zorgen hoeven maken bij de planning en uitwerking van uw feest.