U zocht op: verhuur machines bouw

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Veltec

Starrenhoflaan 13 -2950Kapellen

Veltec Services is uw betrouwbare industriële dienstverlener. Zij biedt ondersteuning voor On Site Machining, reparatie van lekkages, monteren en demonteren van boutverbindingen, laseruitlijning, staalconstructies of werkplaatsactiviteiten

Beboost

Diksmuidelaan 305 -2600Berchem (antwerpen)

Digitaal scoren is evolueren. Dat weten wij als geen ander. Daarom specialiseerden we ons gaandeweg in Google Analytics en Google Advertising. Vandaag zijn we uw partner als u meer exposure op het web zoekt. Wil u hoger in de organische resultaten?

N E N S Power

Schaarbeekstraat 23 -9120Melsele

Stroomgroepen verhuur is al 35 jaar onze specialiteit. Dat verhuuraanbod werd verder uitgebreid met generator- en elektrische toebehoren en een selectie aan courant benodigd werfmateriaal zodat we onze klanten totaaloplossingen kunnen aanbieden.

Euro - Rent

Bisschoppenhoflaan 633 -2100Deurne

Méér dan 30.000 machines zijn onmiddellijk beschikbaar voor aannemers, installateurs én doe-het-zelvers. Voor grote werken of een kleine klus adviseren wij u de meest aangewezen machine. De hoge kwaliteits- en veiligheidsnormen die wij hanteren ...

Power Solutions

Blikstraat 2 -2110Wijnegem

Het aanbod diesel gedreven stroomgeneratoren van Power Solutions bestaat uit vermogens van 33kVA tot en met 1250kVA. Zo hebben we wereldwijd al veel internationale power projecten uitgevoerd zoals de Olympische Winterspelen in Sochi.

Ardax

Lange Stuivenbergstraat 19 -2060Antwerpen

Michielsens

Merksemsebaan 270 -2110Wijnegem

Michielsens staat voor verhuur van mobiele kranen, voor transport en voor industriële montage. Onze kracht zit in de samenwerking tussen deze drie disciplines, zowel bij enkelvoudige werkzaamheden als bij complexe projecten.