U zocht op: verhuur meubilair

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Homepost

Kerkhofstraat 70 -2850Boom

Homepost is een Belgisch meubelverhuurbedrijfmet 20 jaar ervaring. Zou het niet aangenaam zijn om aan te komen in een volledig ingericht huis met meubelen naar uw smaak ?Waar u zich om niets zorgen hoeft te maken? Waar alles reeds voor u ge?nst...

Kinnarps (belgium)

Heide 15 -1780Wemmel

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

Fabula Productions

Heiveldekens 20 -2550Kontich

Wil je een feest of evenement organiseren? En ben je op zoek naar stijlvol en origineel feestmeubilair? Dan vind je het ongetwijfeld bij Fabula Productions

Anthonissen Rental

Heirbaan 49 -2640Mortsel

Kleine en grote verhuizingen, kantoorverhuizingen en internationale verhuizingen in de volledige provincie Antwerpen behoren tot onze diensten. Wij hebben door de jaren heen onze diensten verder uitgebreid met meubelbewaring en bestelwagenverhuur.

Selleslags

Romeinsesteenweg 727 -1020Brussel

Verhuizingen voor prive personen en firma´ s.

Transmoove

J. Monnetlaan 1 -1800Vilvoorde

Your Mover Vandergoten is gespecialiseerd in nationale en internationale priv?- en kantoorverhuizingen. Via het zusterbedrijf, Your Mover Logistics : opslag van priv?- en kantoormeubilair, uitleveringen en montages van nieuw meubilair.

Jasi

Meersstraat 9 -1730Asse

Nearly New Office Facilities

Radiatorenstraat 1 -1800Vilvoorde

D&C services is een dienstverlenende onderneming gespecialiseerd in verhuismanagement en inrichtingsmanagement. Van inventarisatie van behoeften tot co?rdinatie van alle inrichtingswerken verzorgt D&C services de nodige activiteiten.

Solution

Kernenergiestraat 53 -2610Wilrijk (antwerpen)

Solution nv levert creatieve oplossingen voor musea, evenementen en beurzen.

Matthijs Office Supplies

Haachtsesteenweg 142 -1820Steenokkerzeel

Matthijs Office Supplies is uw specialist in kantoorartikelen. In de eerste plaats zijn we gespecialiseerd in papierrollen geschikt voor kassa’s, printers en betaalterminals. Wij bieden echter een heel brede waaier aan, gaande van...

Exp Transport Rapidolift

Sterrebeekstraat 176 -1930Zaventem

transportbedrijf, verhuisfirma, verhuur ladderliften. Verhuis, transport en montage van keukens en meubelen. Nationaal- en internationaal transport. Stockage.

Crystal Springs

Koning Albert I-straat 40 -9280Lebbeke

Rdm

Mechelsesteenweg 315/1 -1800Vilvoorde