U zocht op: verhuur meubilair

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Fabula Productions

Heiveldekens 20 -2550Kontich

Wil je een feest of evenement organiseren? En ben je op zoek naar stijlvol en origineel feestmeubilair? Dan vind je het ongetwijfeld bij Fabula Productions

Ecofest

Borsbeeksebrug 34 -2600Berchem (antwerpen)

Ecofest vzw is in 2004 begonnen met een focus op duurzaamheid binnen de evenementensector

Event Solutions

Hezewijk 77 -2250Olen

Rent A Lounge tovert iedere locatie om in de gewenste stijl en sfeer. Gaande van het huren van lounge meubilair, belichting en decoratie tot de totale omkadering van uw evenement. Van klassevol klassiek tot strak design of lounge.

Anthonissen Rental

Heirbaan 49 -2640Mortsel

Kleine en grote verhuizingen, kantoorverhuizingen en internationale verhuizingen in de volledige provincie Antwerpen behoren tot onze diensten. Wij hebben door de jaren heen onze diensten verder uitgebreid met meubelbewaring en bestelwagenverhuur.

Feestverhuur Van Rompaey

Toekomstlaan(hrt) 8 -2200Herentals

Bij Feestverhuur Van Rompaey huur je alles voor een geslaagd feest. Haal inspiratie uit onze verschillende realisaties. Nood aan een idee? Wij werken een totaalconcept uit van 3D tot de volledige opbouw van uw project.

Renta Plus

Ringlaan 42 -2240Zandhoven

uw partner in verhuur van feestbenodigdheden. Van porselein, over glaswerk, bestekken en linnen tot tafels en stoelen, zelfs tenten en toebehoren…

Eb Projects

Toekomstlaan 41 -2200Noorderwijk

De interactie tussen mens en meubel, dat is de core business van Euroburo. Een 100 Belgisch bedrijf, gespecialiseerd in meubilair voor kantoren, rust- en verzorgingstehuizen, openbare besturen, ministeries, enz.

Batava

De Lannoylei 7 -2930Brasschaat