U zocht op: verhuur tafels

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Asl Racketsport & Spel

Schoonderbeukenweg 15 -3202Rillaar

Als racketsport -en spelwinkel gelegen te Rillaar geven wij persoonlijk advies op maat.Na jaren actief te zijn in de badmintonwereld hebben we ons gamma uitgebreid met padel, tennis, tafeltennis en gezelschapsspellen.

Minnart

Kasteelstraat 32 -3350Linter

Wij zijn al jaren specialist in het leveren van dranken en diensten aan horeca, scholen, bedrijven, evenementen en particulieren.Dankzij ons zéér ruim assortiment kunnen wij aan elke vraag voldoen. Verhuurservice voor fuiven, feesten, evenementen.

Festarent Leuven

Vaartdijk 55 -3018Wijgmaal (brabant)

U plant een communiefeest, huwelijk, barbecue, verjaardagsfeest, tuinfeest, … Festarent verhuurt alle feestmaterialen in grote en kleine aantallen voor elk feest en doet achteraf ook nog eens de afwas!

Pelgrims

Lindekensstraat 21 -3200Aarschot

Bij drankenhandel Pelgrims vindt u een uitgebreid assortiment van bieren, wijnen en champagnes. Bij ons staat de klant centraal. Een snelle en goede service is wat ons onderscheidt van een grootwarenhuis.

Event Solutions

Hezewijk 77 -2250Olen

Rent A Lounge tovert iedere locatie om in de gewenste stijl en sfeer. Gaande van het huren van lounge meubilair, belichting en decoratie tot de totale omkadering van uw evenement. Van klassevol klassiek tot strak design of lounge.

Feestverhuur Van Rompaey

Herenthoutseweg 194 -2200Herentals

Bij Feestverhuur Van Rompaey huur je alles voor een geslaagd feest.

De Ster

Blaubergsesteenweg 21 -2230Herselt

Doorheen de jaren hebben wij, Jan en Francine Tuck, Wasserij De Ster een stevige reputatie bezorgd, voornamelijk in de horecawereld. We maken er een prioriteit van om onze klanten dagelijks een betrouwbare en vakkundige service te garanderen.

Bouwmaterialen Jules Frans

Vaatjesstraat 14 -2580Putte

Jules Frans is de leverancier van bouwmaterialen met een duidelijke meerwaarde voor zowel particulieren als aannemers

Aan Tafel Renting

Winkelomseheide 75 -2440Geel

VERHUUR van: tafels, stoelen, linnen,trampolines, bestekken, servies,glazen, barbeques, springkastelen,opdienmateriaal, pagodetenten, verwarming

Eb Projects

Toekomstlaan 41 -2200Noorderwijk

De interactie tussen mens en meubel, dat is de core business van Euroburo. Een 100 Belgisch bedrijf, gespecialiseerd in meubilair voor kantoren, rust- en verzorgingstehuizen, openbare besturen, ministeries, enz.