U zocht op: verhuur tafels

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Rent Event

De Breukeleer 12-16 -1730Asse

Al wie feesten organiseert moet op zoek naar tafels, stoelen, bestekken, glaswerk, en dies meer.

Kinnarps (belgium)

Heide 15 -1780Wemmel

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

Jolie

Oudenaardsesteenweg 610 -9420Erpe-mere

Jolie heeft een uitgebreid wijnaanbod. Wij verzorgen alle feesten, evenementen van A tot Z en wij verhuren alle materialen aan de scherpste prijzen. Van kleine feestjes tot grote VIP-arrangementen organiseren wij voor u of uw bedrijf.

Tzigane

Kloosterstraat(bor) 26 -2880Bornem

Covabrix

Ossegemstraat 41 -1860Meise

Gekr

Bredestraat 31 -1880Kapelle-op-den-bos

Verhuur van tenten en feestmateriaal.

Cafespelen Marcel

Eekstraat 164 -9160Lokeren

Caféspelen Marcel BVBA is een familiebedrijf dat door de jaren heen is uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de Belgische automaten-branche. Exploitatie, verkoop en verhuur van kwalitatief hoogstaande automaten gekoppeld aan een snelle ...

Fiesta Rent

Atomiumstraat 8 -9100Sint-niklaas

Fiesta Rent : verhuur van tenten en allerhande feestmateriaal Fiesta Rent : Tenten & Feestverhuur feesttenten, feesttent, tenten, tent, verhuur, huur, huren, feest, feesten, feestmateriaal, springkasteel, springkastelen, horeca, bestek, borden

Salons De Romree

Beiaardlaan 31 -1850Grimbergen

Salons de Romree staat al 25 jaar garant voor uw feesten en bedrijfsevenementen. Door de diverse zalenstructuur kunnen we voor elk type feest een gepaste zaal voorstellen om uw genodigden op een aangename manier te verwelkomen.