U zocht op: verhuur tenten

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Bouwdrogers Temmerman

Houtenmolenstraat 69 -9255Buggenhout

Een bouwdroger huren doe je het voordeligst bij bouwdroger.com. Wij zijn nog steeds de goedkoopste verhuurder van bouwdrogers in België. Je chape of pleisterwerk sneller laten drogen door een bouwdroger te huren aan een financieel voordelige prijs.

Tzigane

Kloosterstraat(bor) 26 -2880Bornem

Global Rent Verhuurcenter

Leuvensesteenweg 224 -3190Boortmeerbeek

Zowel professionelen als doe-het-zelvers kunnen bij GLOBAL RENT terechtom kleine en grote machines te huren. Met een verhuurgamma van méér dan 600 verschillende machines en toestellenvindt u beslist wat u nodig hebt.

Mcj-attractions

Sellaerstraat 30 -1820Melsbroek

MCJ-ATTRACTIONS is het verhuurbedrijf voor al uw events!rodeostier,springkastelen en ook uw event-catering.

De Trampolineshop

Leuvensebaan 44 -3120Tremelo

Bent u als verhuurbedrijf, horecazaak of (binnen)speeltuin op zoek naar een betrouwbare partner voor een springkasteel of ander kwaliteits luchtkussen,dan bent u bij Attractieshop zeker aan het juiste adres.

Gekr

Bredestraat 31 -1880Kapelle-op-den-bos

Verhuur van tenten en feestmateriaal.

Agap Rental Services

Meirbrug 1 -2000Antwerpen

Uw feest organiseert u best zelf!Huur bij ons uw feestmaterialen glaswerk, bestek, porselein, tafels, stoelen, tafellinnen, en zoveel meer!U koopt lekker eten en drinken voor uw genodigden en uw feest is een succes!

Wim Naenen

Lazerijstraat 7 -2530Boechout

Deze tenten kunnen multifunctioneel gebruikt worden. Ze hebben een afmeting van 5 x 5 meter en zijn koppelbaar d.m.v. een waterdichte gootverbinding tot een grote oppervlakte. De grote ramen en een zijhoogte van 2,5 meter maken van deze tent