U zocht op: verhuur transportbanden

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Loxam Nv - Hoofdzetel België

Vilvoordsesteenweg 152 -1120Brussel 12

DE nr. 1 van de professionele VERHUUR met een netwerk in België van 14 agentschappen Rental en 1 agentschap Module (modulaire bureelconstructies) + 1 agentschap Rental Luxemburg. Het Rental VERHUUR park omvat +/- 6000 materiëlen en gereedschappen.

overtoom International Belgium

Industrielaan 30 -1740Ternat

Alles wat u nodig heeft voor kantoor, magazijn, werkplaats en terrein. 40.000 artikelen uit voorraad, snel en volgens afspraak.

Hoisting Equipment

Woestijnstraat 41 -2880Bornem

Hoisting te Bornem, verdeler van portaalkraan, hefkranen, zwenkkranen van abus, zwenkarm, rolbruggen, loopkat takel, elektrische takel, katrol, manuele, mechanische & elektrische hijsbanden, dommekracht, potkrik, spanschroeven, hijslier,...

Flexibelt

Guldendelle 29 -1930Nossegem

Wij zijn een ervaren en dynamisch bedrijf gelegen te Nossegem (Zaventem), partner van Habasit NV waar ik 20 jaar ervaring heb opgedaan, waardoor ik steeds weer de kwaliteit kan leveren waar Habasit al vele jaren garant voor staat

Felin

Maalderijstraat 5 -2840Rumst

Felin verkoopt totaaloplossingen voor magazijninrichting. Als niet merkgebonden leverancier geven wij advies op maat. Wij zorgen voor een vlekkeloze installatie van allerlei magazijnsystemen en zijn beschikbaar voor onderhoud en training.

Bogaert Transmission

Neringstraat 5 -1840Londerzeel

Bogaert Transmission is een heden-daags familiebedrijf, gespecialiseerd in aandrijving