U zocht op: verhuur verwarming

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Air Plus

Hoge Buizen 59 -1980Zemst

Ons topteam staat je graag bij met al jouw vragen over huur, aankoop en service van mobiele generatoren, compressoren, verwarmingstoestellen, airco’s, chillers, lichtmasten, enz…

Tompie

Breembosstraat 6 -3040Huldenberg

TomPie is uw partypartner bij uitstek voor een geslaagd feest. Verhuur van allerhande keukengerei, koelinstallaties, transportmiddelen, lichtinstallaties, geluidsinstallatries, feesttenten, springkastelen en nog veel meer. Stipte service!

Etablissements Michel Regnier

Boondaalse Steenweg 152-154 -1050Elsene

Festi Rent - Location de Matériel pour Fêtes et Evénements Chose your language Français - Nederlands - English

Global Rent Verhuurcenter

Leuvensesteenweg 224 -3190Boortmeerbeek

Zowel professionelen als doe-het-zelvers kunnen bij GLOBAL RENT terechtom kleine en grote machines te huren. Met een verhuurgamma van méér dan 600 verschillende machines en toestellenvindt u beslist wat u nodig hebt.

Areas

Hector Genardstraat 2 -1070Anderlecht

Alle realisaties voor alle budgettenWij verhuren, verkopen en fabriceren VIP-tenten, ook om zelf op te zetten.Wij beschikken over een breed assortiment achthoekige tenten, tenten met verdieping, tenten voor filmprojectie en opslagruimten.

Loxam Nv - Hoofdzetel België

Vilvoordsesteenweg 152 -1120Brussel 12

DE nr. 1 van de professionele VERHUUR met een netwerk in België van 14 agentschappen Rental en 1 agentschap Module (modulaire bureelconstructies) + 1 agentschap Rental Luxemburg. Het Rental VERHUUR park omvat +/- 6000 materiëlen en gereedschappen.

Vranckeneers

Haachtse Straatje(wak) 17 -3150Haacht

Vranckeneers, specialist in centrale verwarming en sanitair in regio groot Leuven.

Antargaz Belgium

Woluwelaan 135 -1831Diegem

In België verdeelt Antargaz propaan- en butaangas in tanks en flessen, en aardgas.Zowel voor particulieren als voor bedrijven (industrie, landbouw, horeca) heeft Antargaz de juiste energie-oplossingen. Antargaz zorgt voor gas, waar u dat wilt.

Stadsbader

Antoon Van Osslaan 1 -1120Brussel

CEI behoort tot de Koninklijke BAM groep nv, Benelux-marktleider in de bouwsektor. één van de belangrijkste Europese bouwgroepen met 30 000 medewerkers wereldwijd. CEI, bouwonderneming en onderdeel van de Koninklijke BAM groep nv

Monte

Adolphe Lacomblélaan 44 -1030Schaarbeek

Deswe

Keldermansvest 80 -2800Mechelen