U zocht op: verkoop software

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Combell Group

Skaldenstraat 121 -9042Desteldonk

Combell hosting voor linux en windows met domeinnaam, geschikt voor websites gebruikmakende van php, asp met mysql of ms sql database koppelingen ook aspnet, cgi perl ssi, python,... ook Cloud Servers en Cloud Server Hosting maakt deel uit van...

Zucara

Oosthoek 25 -9968Oosteeklo

ICT consultancy en dienstverlening voor zowel particulieren als kmo`s en zelfstandigen.

Computer Checkpoint

Kortrijksesteenweg 1090 -9051Sint-denijs-westrem

Computer Checkpoint is al meer dan 20 jaar dé vakhandel inzake informatica, multimedia, telecom én energie; gericht op particulieren, zelfstandigen en bedrijven. Met intussen 6 winkels verzekeren wij een continue bediening en service!

Cce - Claerhout Computer Engineering

Lange Ambachtstraat 18 -9860Oosterzele

Claerhout Computer Engineering (CCE) is een softwarehuis gespecialiseerd in financiële applicaties enerzijds en het volledige ERP-gebeuren anderzijds. In 1989 werd het bedrijf gesticht en al snel evolueerde CCE tot een gezonde en innovatieve KMO.

Yaska

Spiegeldries 2 -9860Oosterzele

Yaska gidst u door het IT-landschap en digitaliseert uw business dankzij analyse & advies, IT-ondersteuning en software development. Wij zetten informatica problemen om in mensentaal en bieden u een eenduidige oplossing die bij uw bedrijf past.

Allbiz

Steenweg 11 -9890Asper

Allbiz Lucas is een polyvalent softwarepakket voor de kmo, en omvat een besteladministratie, facturatie, boekhouding, toonbankverwerking, statistieken, voorraadbeheer, agenda en contractenbeheer.

Vw Pc Support

Emiel Hertecantlaan 18 -9290Berlare

VW PC support is gespecialiseerd in hardware reparaties.We proberen dus onze klanten een zo groot mogelijk gamma aan te bieden, dat ze ook alles wat ook maar aansluitbaar is op een computer, laptop,... bij ons kunnen verkrijgen.

Rittal Belgium

Industriezone E17 -9160Lokeren

Rittal is marktleider op vlak van productie en verdeling van behuizingen voor industriële en IT-toepassingen. Meer informatie via www.rittal.be of info@rittal.be.

Abeja Bvba

Heidegrond 36 -9080Lochristi

Consultancy, soft- en hardware bureau

Octopus

Brusselsesteenweg 708 -9050Gent

Marktleider voor Internetboekhouden.Boekhouding gedeeld door ondernemer en dossierbeheerder (boekhouderaccountant)

Cotrabel

Vlasmarkt 12 -9000Gent

In bepaalde sectoren gelden specifieke vereisten of wettelijke verplichtingen. Het leeuwendeel zal al ingebouwd zijn in onze ERP software. Andere en nieuwe eisen kunnen wij probleemloos integreren.