U zocht op: verkoop software

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Computers And Communications

Ambachtsstraat 8 -9700Oudenaarde

DIAS is de afkorting van Digital Information and Archiving System. Het is een software oplossing voor het beheren en archiveren van documenten, workflow management en CRM.DIAS a product of Computers and Communications N.V.

Idocta

Roger Vansteenbruggestraat 123 -8790Waregem

iDocta is gespecialiseerd in alles wat met documenten heeft te maken. Van het printen en kopiëren ervan tot het scannen, archiveren, back-up en snel terug vinden.

Deduco Europe

Beneluxpark 33 -8500Kortrijk

DeDuCo Europe is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling en de implementatie van hoogst efficiënte `Customer Relationship Management`-softwareoplossingen voor de West-Europese markt.

Computer Checkpoint

Kortrijksesteenweg 1090 -9051Sint-denijs-westrem

Computer Checkpoint is al meer dan 20 jaar dé vakhandel inzake informatica, multimedia, telecom én energie; gericht op particulieren, zelfstandigen en bedrijven. Met intussen 6 winkels verzekeren wij een continue bediening en service!

Allbiz

Steenweg 11 -9890Asper

Allbiz Lucas is een polyvalent softwarepakket voor de kmo, en omvat een besteladministratie, facturatie, boekhouding, toonbankverwerking, statistieken, voorraadbeheer, agenda en contractenbeheer.

M.i.d Software Engineering

Braamakkerstraat 53 -8540Deerlijk

In het jaar 1992 werd de firma M.I.D. Software Engineering opgericht en heeft zich een aantal jaren onderworpen aan research, ontwikkeling en de productie van maatwerk, onderhouds/ruiten - pakket, voor de schoonmaakbedrijven.