U zocht op: verlichting kunst

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Fosfari

Leuvensesteenweg 136 -3191Hever

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, grafische vormgevers, interieurarchitecten en lichtontwerpers plaatsen we de ruimte in het gepaste licht.

Ecofest

Borsbeeksebrug 34 -2600Berchem (antwerpen)

Ecofest vzw is in 2004 begonnen met een focus op duurzaamheid binnen de evenementensector

Denta

Heiveldekens 2 -2550Kontich

Als familiale onderneming staan we al 4 generaties dichtbij de dagelijkse praktijk van tandarts en tandtechnicus. In onze bedrijfscultuur hebben persoonlijk contact, vertrouwen, echte service en relaties op lange termijn altijd een centrale rol gespeeld.

Van Haute Landbouwmachines

Zwaarveld 27 -9220Hamme (vl.)

Bij ons kan u terecht voor alle kleine en grote machines, zowel voor de particulier als de professional. Dit zowel voor landbouw, industrie als voor tuin en park. Naast verkoop, staan wij ook garant voor een professionele en snelle herstelling.

Belisat

Herentalsebaan 485 -2160Wommelgem

Belisol, de specialist in aluminium, houten, kunststof kozijnen en deuren - le spécialiste des portes et fenêtres. Wenst u meer informatie over onze kozijnen, deuren,...neem een bezoekje op onze website.

Sprookjes

Cogels-osylei 38 -2600Berchem (antwerpen)

10.000 m² showroom, ijzerenweglei 51 te 2640 Mortsel (Antwerpen).Rariteiten, kroonluchters, brocante, meubels, beelden, opgezette beesten.Alles voor events , filmsets, feesten, horeca en winkelinrichtingen. Verhuur en verkoop.

Van Der Gucht Bouw

Eurolaan 3 -9140Temse

Bij Bouw.Punt Van der Gucht in Temse (Oost-Vlaanderen) kunt u terecht voor alle bouwmaterialen, tegels, container- en silovervoer, dakbedekkingsmaterialen, gevelstenen, en gevelbekleding.

Isara

Baron Van Ertbornstraat 73 -2630Aartselaar

Arte Deco

Liersesteenweg 78 -2520Ranst

Terra International

Brialmontlei 31 -2018Antwerpen

Terra International presenteert de Terra Logica? wand en vloer afwerking producten.Een decoratieve afwerking die zijn oorsprong in de oude Tadelakt techniek van de Marrakech in Marokko vindt.

Artifacts Belgium

Anselmostraat 94 -2018Antwerpen

Artifacts wordt gerund door Mia Roggeman die meer dan 30 jaar reizen, werken en ervaring in het Verre Oosten haar passie voor Aziatische Cultuur en Kunst brengt. Mia is een lange tijd lid van de professionele organisatie...