U zocht op: verlichting plaatsen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Van Der Spiegel

Antwerpsesteenweg 283 -2950Kapellen (antwerpen)

Van Der Spiegel nv is een familiebedrijf in Brasschaat dat al veertig jaar bestaat. Na twintig jaar werd het bedrijf overgelaten van vader op zoon en vandaag kunt u nog steeds bij ons terecht voor een waaier aan diensten. Ons tel nr is: 0495/79 91 76

Fire-proof

Generaal Lemanstraat 38 -2600Berchem

Fire-Proof is invoerder van BURNSTOP en verdeler van een breed gamma brandbeveiligingsproducten. U kan ons gamma op onze website bekijken httpwww.fire-proof.com. Ook voor advies inzake brandbeveiligingswerken kan u steeds bij ons

Van Der Gucht Bouw

Eurolaan 3 -9140Temse

Bij Bouw.Punt Van der Gucht in Temse (Oost-Vlaanderen) kunt u terecht voor alle bouwmaterialen, tegels, container- en silovervoer, dakbedekkingsmaterialen, gevelstenen, en gevelbekleding.

N E N S Power

Schaarbeekstraat 23 -9120Melsele

Stroomgroepen verhuur is al 35 jaar onze specialiteit. Dat verhuuraanbod werd verder uitgebreid met generator- en elektrische toebehoren en een selectie aan courant benodigd werfmateriaal zodat we onze klanten totaaloplossingen kunnen aanbieden.

Elektrotechniek Antwerpen

Vosveld 4 -2110Wijnegem

Electrotechniek Antwerpen is een moderne onderneming die over een gespecialiseerde kennis beschikt op vlak van het aanleggen elektriciteit in residentiële- en industriegebouwen en winkels.

Go Solar

Dommelstraat 72 -9250Waasmunster

Bij Go-Solar zijn we ervan overtuigd dat energie een recht is. Besparen op de energiefactuur zonder in te boeten aan comfort? Het kan.

Publipaul

Singel 5 -9100Sint-niklaas

Elk project ontstaat vanuit een dialoog met de klant. Het ontwerp wordt dan een gepersonaliseerde oplossing: een eigentijdse vormgeving in kwaliteitsvolle materialen en gebruik makend van hedendaagse technologie.

P&l Cleaning

Hanegraefstraat 18 -2050Antwerpen 5

Een hogere kwaliteits- en servicenorm voor de schoonmaak van uw gebouw door strikte opvolging van ons personeelGrondige analyse van de noden van uw bedrijf. Deskundig personeel + constante follow up.Regelmatige bijscholing op gebied van vakkennis

Quatro

Turnhoutsebaan 100 -2970Schilde

Een nieuwe woonbeleving. Dat is wat Thuismakers nu al meer dan 10 jaar voor zijn klanten creëert en realiseert. Een renovatie, gepland en uitgevoerd tot in het kleinste detail. Want Thuismakers neemt de hele herinrichting voor zijn rekening.

Ams Digital Printing

Glasstraat 17 -2170Merksem (antwerpen)

De specialist voor in- & outdoorcommunicatie. 15 jaar ervaring, een constante groei en goede service maakt dat we ondertussen een van dé referenties binnen de sector zijn.

Verschueren Frans

Eikendreef 6 -2820Bonheiden

NV Verschueren is een zaak die jarenlange ervaring heeft opgebouwd in algemene elektriciteitswerken, domotica, tuinverlichting en beveiliging.

Buko Constructies

Korte Veerstraat 51 -2840Terhagen

Buko Constructies voor de plaatsing, productie en herstelling van vangrails,. Wij hebben de juiste vangrails voor overheden, professionele klanten, en aannemers van wegenwerken.

All Sign Systems

Industrieweg 11 -2630Aartselaar

Wat U ook te bieden hebt,ALL SIGN SYSTEMS zorgt dat iedereenhet goed en duidelijk kan zien.

Avotex Brandbeveiliging

Frank Van Dyckelaan 18a -9140Temse

Avotex BV is gespecialiseerd in producten en diensten mbt beveiliging tegen brand.

Ds Decor

Koeisteert 2 -1840Londerzeel

DS Decor gevestigd in londerzeel verkoopt en installeert Oosterse en machinale tapijten, vloerbekleding (parket, laminaat vinyl, linoleum, kurk en vast tapijt)(Forbo,Novilon,Bolon,Desso,Lano,Wicanders), muurbekleding (behang en verf)(Herbol,Trimetal,