U zocht op: verlichting winkel

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Fosfari

Leuvensesteenweg 136 -3191Hever

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, grafische vormgevers, interieurarchitecten en lichtontwerpers plaatsen we de ruimte in het gepaste licht.

Habitat Brussel

Sint-lambertusstraat 198 -1200Brussel 20

Habitat Bedrijven is een team dat klaar staat om naar u te luisteren, samen met u uw behoeften te analyseren en het meubilair te installeren voor een optimale werksfeer en comfort, en dit aan de hand van producten die mooi, betaal

P-multitech

Lerenveld 1c -2547Lint

P-Multitech is specialist op het gebied van elektrische installaties voor benzinestations, industriële complexen, privéwoningen en appartementen.

Lichtplan

Sint-gillislaan (stg) 131 -9200Dendermonde

lichtplan: het juiste licht op de juiste plaats Lichtplan: Het juiste licht op de juiste plaats Dendermonde, verlichting, lichtplan, licht, armatuur, design, interieur, lamp, lampen, tuin, keuken, living, kantoor, winkel, light, lights, garden, kitc

Tea-energy

Zeypestraat 47 -1910Kampenhout

Jethro Light

Stwg. Op Dendermonde 209 -1745Opwijk

Graag verwelkomen we u in onze showroom om de juiste verlichting & meubilair voor uw woning en/of zaak te vinden. Breng gerust uw plannen mee of maak een afspraak om in alle rust uw plannen te bespreken of een studie te laten maken door een...

Ledlite1

Antwerpsestraat 480 -2850Boom

Professionele LED-verlichting voor privé, kantoor en industrie. Ledverlichting Merken Artecta, Toshiba, Aluxs en Luman.Design LED toepassingen. Speciale LED vormgeving.Kwaliteits LED verlichting.

H.b.n.

Liedtsplein 10 -1030Schaarbeek

Fr. Verheyden - De Wachter

Boomstraat(bor) 59 -2880Bornem

kook en geschenkenwinkel , accessoires verlichting , hanglamp , tafellamp enz alles is biçj ons aanwezig aan democratische prijzen.

overtoom International Belgium

Industrielaan 30 -1740Ternat

Alles wat u nodig heeft voor kantoor, magazijn, werkplaats en terrein. 40.000 artikelen uit voorraad, snel en volgens afspraak.

Valor Services Group

Klaarstraat 19 -1745Opwijk

Valor Services Group is de one-stop-shop voor professionele reiniging in België en Nederland. Onze Valoristen zorgen voor een snelle en vakkundige oplossing. Altijd en met oog voor detail.

Verschueren Frans

Eikendreef 6 -2820Bonheiden

NV Verschueren is een zaak die jarenlange ervaring heeft opgebouwd in algemene elektriciteitswerken, domotica, tuinverlichting en beveiliging.

Reigel Invest

Brusselsesteenweg 150 -1785Merchtem

Creatief lichtadvies zet uw realisatie in de schijnwerpersReigel Lighting zorgt met maatwerk en originaliteit voor de verlichting van uw ontwerp.

Belloy Elektrotechniek

Drevendaal 40 -2860Sint-katelijne-waver

De afdeling middenspanning is nog steeds de core business van het bedrijf met vaste ondersteuning van de metaal afdeling. Onder inrichting verstaan wij alle laagspanningswerken in nijverheidsgebouwen & winkels.