U zocht op: verlichting woning

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Elektro Wouters

Bareelstraat 79 -2580Beerzel

Zoekt u een flexibele elektrospecialist met ervaring? Elektro Wouters bouwt al meer dan veertig jaar aan zijn reputatie. Kwaliteit en service aan een eerlijke prijs: dat zijn onze kernwoorden.

Horemans Home Interieur

Wiekevorstseweg(mrh) 1 -2200Herentals

Totaalprojecten voor woningen, kantoren, winkels en horeca. Meubelontwerpen en ?uitvoering, Kleur-, verlichting- en interieuradvies, Onze taak bestaat erin uw woonidee?n te realiseren en uw dromen waar te maken.

Allround Creations

Berkendal 8 -2560Nijlen

Wij staan in voor alles wat in en rond uw woning hersteld dient te worden, zowel storingen als uitbreidingen in verlichting, elektrische en sanitaire installaties.

Crea Tenda

Herentalsebaan 12 -2520Ranst

Caviaar

Liersesteenweg 199 -2220Heist-op-den-berg

De tuin van Medussa is als het ware een stenen droomwereld.Op maar liefst 30.000m² vindt u er de meest uiteenlopendedecoratie- en bouwmaterialen om uw woning of tuin het unieke enauthentieke karakter te geven waar u al jaren van droomt.

Maes Industries

Hemeldonk 1 -2200Herentals

Maes warmte en koeltechniek is uw specialist in airconditioning en warmtepompen. Wij zorgen voor levering, installatie en professionele afwerking. Ook kan u bij ons terecht voor zelfbouwpakketten voor verwarming, ventilatiesystemen, enz