U zocht op: verlichting

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Gijsbrechts

Oude Liersebaan 122 -2220Hallaar

Met een zeer compleet assortiment hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team van 40 medewerkers staan we klaar voor particulier, vakman en schrijnwerker.

Dm Lights

Industriepark 13b -2220Heist-op-den-berg

dmLights is 1 van de grootste online shops voor design verlichting en toebehoren.Ons aanbod bevat een zeer uitgebreid assortiment verlichting van talrijke topmerken en designers.

Caviaar

Liersesteenweg 199 -2220Heist-op-den-berg

De tuin van Medussa is als het ware een stenen droomwereld.Op maar liefst 30.000m² vindt u er de meest uiteenlopendedecoratie- en bouwmaterialen om uw woning of tuin het unieke enauthentieke karakter te geven waar u al jaren van droomt.

Vink

Industriepark 7 -2220Heist-op-den-berg

Vink levert het breedste voorraadprogramma in kunststof platen, folie, blokken, buizen en fittingen en alle andere toepassingen van kunststof halffabrikaten. Hierdoor is Vink uitgegroeid tot de belangrijkste voorraadhouder en distributeur van België.

Elektro Mava

Liersesteenweg 272 -2220Heist-op-den-berg

Monolith Technologies

Hulshoutsesteenweg 35 -2220Heist-op-den-berg

Monolith Technologies is een dynamisch elektrotechnisch installatiebedrijf dat het begrip `klantenservice` nog hoog in hetvaandel draagt. Bij ons kan u dan ook terecht voor de perfecte afwerking van al uw elektro-projecten, klein of groot.

Van De Putte

Schaliehoevestraat 88 -2220Heist-op-den-berg

Kt

Glazenstraat 19 L -2220Heist-op-den-berg

AnyDirection.be: Systemen, Netwerken en Webdesign/Hosting AnyDirection.be AnyDirection,Any Direction, websites, belgië, hulshout, webdesign, webhosting, web hosting, web host, web site, design, .be, logo, corporate, drukwerk, grafisch, domain, domain

Stage Unit

Impulsstraat 13 -2220Heist-op-den-berg

Stage Unit Stage Unit is in België al jaren één van de toonaangevende verhuurbedrijven in de AV-sector. Binnen deze sector voorziet Stage Unit in een volledig aanbod van technische diensten voor: • live concerten, ‘in- en outdoor’ • theaterproducties

Ontzorg-renovatie

Industriepark Zn -2220Heist-op-den-berg

Voor al uw nieuwbouw- of renovatieprojecten is Ontzorg - Renovatie de beste keuze. We ontfermen ons over elke fase van het proces en leiden alles in goede banen.

Kdk Electro Trading

Herentalsesteenweg(hal) 65 -2220Heist-op-den-berg

Interbel

Liersesteenweg 190 -2220Heist-op-den-berg

Roseraie

Liersesteenweg 203 -2220Heist-op-den-berg

Roseraie Klik hier om verder te gaan in het Nederlands Cliquez içi pour continuer en français

Verhuurcenter Van Rompaey

Impulsstraat 8 -2220Heist-op-den-berg

Verhuurcenter Van Rompaey in Heist op den Berg voor verhuur van alle materialen voor bouw en tuin. Wij verhuren "BIJNA" alles voor bouw en tuin.Verhuur en verkoop aan particulieren en professionelen

Belvina

Industriepark B 24 -2220Heist-op-den-berg

Bonitex

Westerlosesteenweg 133 -2220Heist-op-den-berg

Orlians Signalling Technology

Schaliehoevestraat 11a -2220Heist-op-den-berg

Paint-xtra

Industriepark 47 -2220Heist-op-den-berg

Professionele vergroothandel en groothandel voor de stucadoor.

Behang En Decor De Lente

Molenstraat 69 -2220Heist-op-den-berg

Heb je een woning gebouwd, een huis gekocht of wil je een kamer een nieuwe look geven? Heel wat goede redenen om de inrichting van je interieur aan te pakken.

Kg - It

Plasstraatje 5 -2220Heist-op-den-berg