U zocht op: verlichting

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Royal Botania

Elsendonkstraat 146 -2560Nijlen

As the leading brand in garden furniture we offer a wide range of exclusive, classic and contemporary designs in garden furniture, outdoor lighting, teak bathrooms and teak parquet. Royal Botania

Allround Creations

Berkendal 8 -2560Nijlen

Wij staan in voor alles wat in en rond uw woning hersteld dient te worden, zowel storingen als uitbreidingen in verlichting, elektrische en sanitaire installaties.

A & C Verhuur

Bevelsesteenweg 40 C -2560Nijlen

Wij zijn een audiovisueel verhuurbedrijf dat zowel losse materialen als ook volledige sets van A tot Z voor jou uitwerkt en of leverd.

Loxone Benelux

Gebroeders Van Raemdonckstraat 1b/c -2560Nijlen

Ap Mediacenter

Nijlensesteenweg(bevel) 31 -2560Nijlen

Gemelec

Azalealaan 4 -2560Nijlen

GEMELEC bvba is een jong en dynamisch bedrijf, opgericht in 2007 door zaakvoerder Michael Gemoets. Wij streven naar een installatie op maat met innovatieve oplossingen, waarbij u kan rekenen op onze vakkennis en kwalitatief hoogstaande afwerking.

Creamasters

Bouwelsesteenweg 190a -2560Nijlen

Bent u op zoek naar een geschikte partner die van uw evenement een onvergetelijk succes maakt? Dan bent u bij P-Productions Rental & Events aan het juiste adres.

Van Woensel

Wijngaardberg 21 -2560Nijlen

Imaginate

Paddekotseheide 9 -2560Nijlen

Imaginate Electrics - Alle elektriciteitswerken, domotica, verlichting, databekabeling , zonne-energie,...

Magazin

Nijlensesteenweg(bevel) 34a -2560Nijlen

Decobill

Liersesteenweg(kessel) 26 -2560Nijlen

DECOBILL LEVERT HOOGWAARDIGE SCHILDER- EN INTERIEURWERKEN, ZOWEL IN ALS RONDOM JOUW WONING OF ZAAK EN LEGT DE NADRUK OP EEN DEGELIJKE AFWERKING EN EEN PRIMA KWALITEIT.

Lbs Beveiliging

Bouwelsesteenweg 202 -2560Nijlen

Of het nu gaat om inbraakbeveiliging, camerabewaking, branddetectie, toegangscontrole of meer bescheiden veiligheidsaspecten als parlofonie, videofonie of brandkasten, LBS Beveiliging heeft voor u een oplossing op maat.

Tuin- En Hobbycenter Hens

Katerstraat 112 -2560Nijlen

Met als inspiratie het shop-in-shop concept kan je bij ons een uitgebreid assortiment aan producten in de afdelingen ‘Tuin’, ‘Dier’, ‘Hobby’ en ‘Huis’ vinden. We staan garant voor kwaliteit met een uitstekende na-service. Je kan er dan ook zeker ...

Woonplus

Dennenlaan 56 -2560Nijlen